Στοίχημα: Προβάδισμα ο Ολυμπιακός - «Σφιχτή» η έδρα του Ερυθρού Αστέρα

23 Φεβρουαρίου 2017 15:25

Ολοκληρώνεται σήμερα η φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ, με τον Ολυμπιακό να δοκιμάζεται εκτός έδρας κόντρα στην Οσμανλίσπορ. Προκύπτουν επιλογές απ' το πρόγραμμα της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης, όπως επίσης και απ' την επανέναρξη της Ευρωλίγκα. Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr.

Μπορούν το διπλό οι Πειραιώτες

Ξεκινάμε τις προτάσεις για στοίχημα με την αναμέτρηση Οσμανλίσπορ – Ολυμπιακός, όπου επιλέγουμε το 2 DNB σε απόδοση 2.15 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). «Ανοικτούς» λογαριασμούς άφησε το 0-0 της περασμένης εβδομάδας στο Φάληρο, με την Οσμανλίσπορ να παρατάσσεται με αμυντικό προσανατολισμό και να κατορθώνει να «αφοπλίσει» τον Ολυμπιακό. Μέτρια προς κακή η αγωνιστική παρουσία των ερυθρολεύκων, οι οποίοι δε βρήκαν διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία, έμειναν «άσφαιροι» και για καλή τους τύχη, είδαν τους Τούρκους να μην έχουν επιθετικό θράσος. Το 0-0 δεν είναι απαραίτητα κακό αποτέλεσμα για τους Πειραιώτες, καθώς ένα γκολ σήμερα στην Άγκυρα θα τους φέρει πολύ κοντά στην εξασφάλιση της πρόκρισης. Ο Ολυμπιακός σπάνια μένει στην ισοπαλία σε εκτός έδρας νοκ-άουτ παιχνίδι στην Ευρώπη, είναι δεδομένο ότι διαθέτει περισσότερη ποιότητα απ' την Οσμανλίσπορ και παρά το γεγονός ότι επιθετικά δε λειτουργεί σωστά τελευταία (έχασε απ' την ΑΕΚ 1-0), θεωρούμε ότι μπορεί να φύγει με το διπλό απ' την Άγκυρα. Θα το καλύψουμε όμως, με το DNB.

Με το Over 2.5 στην Κύπρο

Συνεχίζουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση ΑΠΟΕΛ – Μπιλμπάο, όπου επιλέγουμε το Over 2.5 σε απόδοση 2.08. Στάθηκε «όρθιος» ο ΑΠΟΕΛ την περασμένη εβδομάδα στην Ισπανία, όπου παρά το «σφυροκόπημα», κατάφερε να φύγει με καλό σκορ. Βρήκε δύο γκολ με τους Εφραίμ και Γιαννιώτα, το δεύτερο εκ των οποίων στο 89' και παρά την ήττα 3-2, πήρε το δρόμο της επιστροφής με συναίσθημα επιτυχίας. Δεν αλλάζει κάτι ουσιαστικά στην ιεραρχία του «ζευγαριού», καθώς η Μπιλμπάο επιβεβαίωσε και εντός αγωνιστικού χώρου ότι είναι πιο ποιοτική ομάδα και παραμένει φαβορί, ωστόσο στο «καυτό» ΓΣΠ ο ΑΠΟΕΛ έχει τις ελπίδες του. Εκεί έκανε 3/3 νίκες στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, σήμερα υποδέχεται μια ομάδα που εκτός έδρας δεν είναι ιδιαίτερα πειστική. Η Μπιλμπάο πήρε μόλις έναν πόντο στις τρεις εκτός έδρας αποστολές της στον όμιλο, δε σκόραρε καν στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της στην Πριμέρα Ντιβιζιόν (0-1-3). Υποχρεωμένος να επιτεθεί απόψε ο ΑΠΟΕΛ, οι Βάσκοι έχουν την ποιότητα να απειλήσουν, λογική επιλογή το Over 2.5.

Υποχρεωμένη να ρισκάρει η Λουντογκόρετς

Συνεχίζουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Κοπεγχάγη – Λουντογκόρετς, όπου επιλέγουμε το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.05. Έχοντας υψηλά ποσοστά αποτελεσματικότητας, η Κοπεγχάγη έκανε το χρέος της στο πρώτο παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς. Προηγήθηκε πολύ νωρίς (2'), δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και έφτασε στο 0-2 στις αρχές του δεύτερου 45λεπτου, ουσιαστικά «κλειδώνοντας» την πρόκριση. Κάπου εκεί ανέβασε στροφές η Λουντογκόρετς, πάλεψε για το ένα γκολ που ίσως άλλαζε τα δεδομένα, το βρήκε στο φινάλε και ηττήθηκε 1-2. Εξυπακούεται ότι θα αποτελέσει έκπληξη αν η Κοπεγχάγη δεν προκριθεί, εντός έδρας μετράει ρεκόρ 4-2-0 στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ ακόμη δεν έχει δεχθεί ούτε ένα γκολ! Απ' την άλλη, οι Βούλγαροι ταξίδεψαν χωρίς άγχος στη Δανία, θα παλέψουν για το... θαύμα και όπου βγάλει. Επιλέγουμε το Over 2.5, καθώς περιμένουμε ότι η Λουντογκόρετς κάποια στιγμή θα αναγκαστεί να πάρει ρίσκα και ο ρυθμός θα «ανοίξει».

«Σφιχτή» η έδρα του Ερυθρού Αστέρα

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Ερυθρός Αστέρας – Γαλατασαράι, όπου επιλέγουμε το Under 153 σε απόδοση 1.90. Επανέναρξη για την Ευρωλίγκα, απ' όπου προκύπτει η τελευταία μας επιλογή. Ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται τη Γαλατασαράι και θέλει να επιστρέψει στις νίκες έπειτα από δύο σερί ήττες από Εφές και ΤΣΣΚΑ, η πρώτη εκ των οποίων «πόνεσε» πάρα πολύ. Δεν έχουν εξασφαλιστεί οι Σέρβοι, που χρειάζονται οπωσδήποτε νίκη σήμερα εναντίον της αδιάφορης Γαλατασαράι, προκειμένου να ανέβουν στο 13-10 και να παραμείνουν στην έκτη θέση της κατάταξης. Απ' την άλλη, οι Τούρκοι σημείωσαν τεράστια έκπληξη την περασμένη αγωνιστική με το «διπλό» επί της Μπαρτσελόνα (62-69), όμως παραμένουν πολύ χαμηλά με ρεκόρ 7-15, δεν προλαβαίνουν την οκτάδα. Ο Ερυθρός Αστέρας διαθέτει μια απ' τις καλύτερες άμυνες της διοργάνωσης, λογική επιλογή το Under 153.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos