×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Συνελήφθησαν οι τρεις πιστολέρο της Μανωλάδας

19 Απριλίου 2013 11:39


Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται πλέον οι τρεις επιστάτες, 21, 27 και 39 ετών, που άνοιξαν πυρ εναντίον 200 ατόμων το απόγευμα της Τετάρτης.

Ένας από τους τρεις, ο 27χρονος, έχει βεβαρημένο παρελθόν ρατσιστικών επιθέσεων σε βάρος μεταναστών που εργάζονται στις καλλιέργειες φράουλας της Νέας Μανωλάδας.

Ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές περιστατικού που συνέβη τον Αύγουστο 2012 στην περιοχή και προκάλεσε αποτροπιασμό στο πανελλήνιο. Ο επιστάτης μαζί με άλλα δύο άτομα είχαν αρπάξει έναν Αιγύπτιο εργαζόμενο στις καλλιέργειες φράουλας και τον έσυραν με το αυτοκίνητο στους δρόμους του χωριού. Εναντίον του έχει σχηματιστεί δικογραφία για βαριές σωματικές βλάβες, αλλά η δίκη του δεν έχει γίνει ακόμα.

Ο 57χρονος ιδιοκτήτης της φυτείας, ο οποίος είχε συλληφθεί αργά το βράδυ της Τετάρτης, επρόκειτο να παρουσιαστεί χθες στον εισαγγελέα αλλά η απολογία του αναβλήθηκε αφού υποστήριξε ότι αντιμετώπισε ξαφνικό πρόβλημα υγείας και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Χθες συνελήφθησαν και δύο 38χρονοι, οι οποίοι έδωσαν καταφύγιο για λίγες ώρες σε δύο από τους τρεις καταζητούμενους. Στο σπίτι του ενός βρέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο του οποίου η άδεια κατοχής είχε λήξει και σπρέι πιπεριού.

www.ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos