×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Δύο συλλήψεις για το «μπλόκο» στο λιμάνι της Ραφήνας

07 Ιουνίου 2013 12:58

Στη σύλληψη δύο συνδικαλιστών της Πανελλήνιας Ενωσης Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΜΕΝ) για παρακώλυση συγκοινωνιών,

προχώρησε το κεντρικό λιμεναρχείο Ραφήνας, μετά από προφορική εντολή του εισαγγελέα.

Μέλη της ΠΕΝΕΝ πραγματοποίησαν το πρωί συνδικαλιστική παρέμβαση στο πλοίο «Πηνελόπη», με αποτέλεσμα να μην εκτελεστεί το προγραμματισμένο για τις 07.30 δρομολογιό για Ανδρο, Τήνο, Μύκονο.

Οι επιβάτες προωθήθηκαν στον προορισμό τους με το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Super ferry», από το λιμάνι της Ραφήνας.

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ενωσης Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού Αντώνης Νταλακογιώργος μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, είπε ότι στο συγκεκριμένο πλοίο υπήρξε το πρωί συνδικαλιστική παρέμβαση απο μέλη του ναυτεργατικού του σωματείου και ότι η ΠΕΝΕΝ θα συνεχίζει τις συνδικαλιστικές παρεμβάσεις στα πλοία εταιρειών που οφείλουν δεδουλευμένα. Στο σημείο βρίσκεται ο κεντρικός λιμενάρχης Ραφήνας και εισαγγελέας.

Οπως τόνισε ο πρόεδρος της ΠΕΝΕΝ, μέλη του σωματείου του, έχουν προγραμματίσει να μεταβούν στο Λαύριο και να προχωρήσουν σε συνδικαλιστική παρέμβαση στα πλοία Aqua Maria που αναχωρεί στις 12 το μεσημέρι για Ψαρά, Μεστά και στο πλοίο «Ταξιάρχης» που αναχωρεί στις 10 το βράδυ για Αγ.Ευστράτιο, Λήμνο και Καβάλα.

Σημειώνεται ότι η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία αποφάσισε χθές την προσωρινή αναστολή των συνδικαλιστών παρεμβάσεων σε πλοία εταιρειών που χρωστούν δεδουλευμένα σε ναυτικούς και να πραγματοποιηθεί παράσταση διαμαρτυρίας στην εισαγγελία Πειραιά.

www.ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos