Ζητούμε συγνώμη από τους Νεοδημοκράτες και τις Νεοδημοκράτισσες των νησιών μας για την όποια ταλαιπωρία υπέστησαν

23 Νοεμβρίου 2015 17:37

Ζητούμε συγνώμη από τους Νεοδημοκράτες και τις Νεοδημοκράτισσες των νησιών μας για την όποια ταλαιπωρία υπέστησαν με την
ακύρωση της σημερινής ψηφοφορίας.

Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν ώστε να στηθούν και να οργανωθούν οι εφορευτικές επιτροπές σε όλα τα εκλογικά κέντρα , οι οποίες ήταν πανέτοιμες για να διεξάγουν τις εκλογές.

 

Ευχαριστούμε , επίσης , όσους από τους φίλους και φίλες προσήλθαν από το πρωί για να λάβουν μέρος στην εκλογική διαδικασία.

Η ψηφοφορία αναβλήθηκε με ευθύνη κυρίως της εταιρείας που είχε αναλάβει να στηρίξει τεχνικά την εκλογική διαδικασία , αλλά και ευθύνη έχουν και αυτοί που την επέλεξαν και κυρίως η Κ.Ε.Φ.Ε. .

Τα όργανα του Κόμματος θα συνεδριάσουν και θα ορίσουν τη νέα ημερομηνία των εκλογών. Η Ν.Δ. συνεχίζει με Πρόεδρο τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Ας σταματήσουν κάποιοι να αποδίδουν ευθύνες και να ψάχνουν αντιπάλους εντός του Κόμματος. Αντίπαλος για μας είναι η σημερινή κυβέρνηση που οδηγεί τη χώρα και τους πολίτες της στη φτώχεια και την εξόντωση.

ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΔΕ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos