Κλειστά τα πρατήρια υγρών καυσίμων την Κυριακή

07 Μαϊος 2016 12:31

Κλειστά θα παραμείνουν την Κυριακή τα πρατήρια υγρών καυσίμων μετά από απόφαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων.


Σε έκτακτη συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (Π.Ο.Π.Ε.Κ.) αποφάσισε να συμμετάσχει στις κινητοποιήσεις που αποφασίστηκαν από την ΓΣΕΒΕΕ και ΕΣΕΕ.

«Πρέπει η Κυβέρνηση αλλά και οι δανειστές να αντιληφθούν ότι εκπροσωπούμε έναν κλάδο εξαντλημένο, υπό πολυετή οικονομική επίθεση, ανίκανο να δεχτεί υπέρμετρη «ασφαλιστική φορολογία» και έναν κόσμο αγανακτισμένο, ο οποίος, κάθε φορά που καταφέρνει να επιβιώνει στο τέλος κάθε μήνα, αντί για συνειδητή επιβράβευση δέχεται κατά ριπάς νέα απρόβλεπτα πυρά και προβλήματα τύπου 'λερναίας ύδρας' που κάνουν ακόμα πιο δύσκολη την καθημερινότητά του και δραματικά αγωνιώδη την προσπάθειά του να κρατήσει το μαγαζί του και την επιχείρησή του σε λειτουργία».

Την Κυριακή 8 Μαϊου, η Γενική Συνέλευση της Π.Ο.Π.Ε.Κ θα αποφασίσει για την περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

www.ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos