Κορυφώνονται σήμερα οι αντιδράσεις κατά του ασφαλιστικού

08 Μαϊος 2016 11:35

Κορυφώνονται σήμερα οι αντιδράσεις κατά του Ασφαλιστικού – Φορολογικού νομοσχεδίου που ψηφίζεται το βράδυ στη Βουλή, με τις συγκεντρώσεις και πορείες που έχουν προγραμματίσει η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, οι επιστημονικοί φορείς, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) και το ΠΑΜΕ από το πρωί μέχρι την ώρα της ψηφοφορίας στη Βουλή.


Το χθεσινό, μαζικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, το οποίο ξεκίνησε με συγκέντρωση στην Ομόνοια κατέληξε το απόγευμα στη Βουλή. Όταν η πολυάριθμη πορεία των μελών του ΠΑΜΕ έφτασε στην οδό Αμαλίας μέσω της οδού Φιλελλήνων, μπροστά στη Βουλή βρίσκονταν ήδη συγκεντρωμένοι διαδηλωτές από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, τη ΛΑΕ με επικεφαλής τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και το ΕΠΑΜ.

Για αρκετή ώρα οι ομάδες των διαδηλωτών βρέθηκαν στο σημείο φωνάζοντας συνθήματα κατά του νομοσχεδίου που θα τεθεί το βράδυ προς ψήφιση στη Βουλή ενώ όλο αυτό το χρονικό διάστημα υπήρξε μια σιωπηρή αλλά και ειρηνική διαμάχη για το ποιο μπλοκ θα έχει καλύτερη θέση μπροστά από το Ελληνικό Κοινοβούλιο. Η κατάσταση αυτή έληξε με την σχεδόν ταυτόχρονη αποχώρηση.

Στη χθεσινή πορεία του ΠΑΜΕ επικεφαλής ήταν ο Γ.Γ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας ενώ παρόντες ήταν και αγρότες κυρίως από την Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα.

www.ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos