Αυτός είναι ο 52χρονος που έριχνε υπνωτικό στο γάλα της ανήλικης ανιψιάς του

15 Μαϊος 2016 13:19

Στη δημοσιότητα έδωσε οι ΕΛΑΣ τις φωτογραφίες του 52χρονου παιδόφιλου που ασελγούσε στην ανήλικη ανιψιά του, σε περιοχή της δυτικής Αττικής, αφού προηγουμένως της έριχνε υπνωτική ουσία στο γάλα της.


Η αστυνομία, αφού τον συνέλαβε, έδωσε στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες του 52χρονου.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της αποπλάνησης παιδιού, του βιασμού, της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση καθώς και της πορνογραφίας ανηλίκων κατά συνήθεια.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον:

Μπόθο Ελευθέριο του Ιωάννη, γεννηθέντα το 1964 στην Γερμανία.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι τις 12-11-2016, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του συλληφθέντα και την ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό και των λοιπών ομοειδών εγκλημάτων που πιθανότατα τέλεσε σε βάρος άλλων θυμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

www.ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos