Μία 42χρονη νεκρή και πέντε τραυματίες από την ισχυρή έκρηξη στην Πλατεία Βικτωρίας

01 Δεκεμβρίου 2016 14:22

Μια γυναίκα νεκρή και πέντε τραυματίες είναι ο απολογισμός της έκρηξης που σημειώθηκε στις 09:25 την Πέμπτη σε κατάστημα εστίασης που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Χέυδεν και 3ης Σεπτεμβρίου 87 στην Πλατεία Βικτωρίας.

Η γυναίκα, ηλικίας 42 ετών, που εργαζόταν ως υπάλληλος στο κατάστημα εντοπίστηκε και ανασύρθηκε νεκρή από το υπόγειο. Οι πέντε τραυματίες διακομίστηκαν στα νοσοκομεία Γενικό Κρατικό, Γεννηματά και 401, και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου, καθώς όπως διαπιστώθηκε υπέστησαν ελαφρείς τραυματισμούς, κατά κύριο λόγο θλάσεις και κακώσεις.

Από την έκρηξη προκλήθηκε πυρκαγιά στην κουζίνα του καταστήματος και στο σημείο έσπευσαν 15 οχήματα της πυροσβεστικής με 35 πυροσβέστες.

Βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από το σημείο λίγα λεπτά μετά την έκρηξη δείχνει πυκνούς καπνούς να βγαίνουν από το κατάστημα.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί ενώ από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές σε παρακείμενα καταστήματα και σπίτια καθώς και σε σταθμευμένα οχήματα και μοτοσικλέτες.

Τα αίτια δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, αλλά επικρατέστερο σενάριο είναι ότι πρόκειται για ατύχημα στη διάρκεια αλλαγής φιαλών υγραερίου.

www.ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos