Κατέληξε τα ξημερώματα ο μουσικοσυνθέτης Λουκιανός Κηλαηδόνης

07 Φεβρουαρίου 2017 13:47

Κατέληξε τα ξημερώματα ο μουσικοσυνθέτης Λουκιανός Κηλαηδόνης, ο οποίος νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα σε ιδιωτικό νοσοκομείο, με λοίμωξη του αναπνευστικού.


Την ανακοίνωση έκανε η οικογένειά του, ευχαριστώντας τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που τον φρόντισαν και ευχαριστώντας όσους τον αγάπησαν.
Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης εισήχθη πριν μερικές ημέρες στο νοσοκομείο και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, καθώς η κατάσταση της υγείας του θεωρήθηκε κρίσιμη.
Στο πλευρό του βρισκόταν διαρκώς η σύζυγός του Άννα Βαγενά καθώς και άλλα μέλη της οικογένειάς του.
Η ανακοίνωση της οικογένειας:
«Ευχαριστούμε πολύ όλους τους γιατρούς, τις νοσηλεύτριες και τους νοσηλευτές που τον φρόντισαν σε όλες του τις νοσηλείες.
Ευχαριστούμε όλους εσάς που τον αγαπήσατε και ξέρουμε ότι θα τον αγαπάτε για πάντα. Η τελετή θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο.
Στη μνήμη του Λουκιανού όσοι θέλετε μπορείτε να καταθέσετε χρήματα στον λογαριασμό GR8501101130000011395450502 της Εθνικής Τράπεζας βοηθώντας μία αγαπημένη μας οικογένεια που το έχει ανάγκη».

www.ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos