Στον Αρειο Πάγο ο Παρασκευόπουλος για τις καταγγελίες Πανούση

11 Νοεμβρίου 2015 12:03

Το κατώφλι της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου θα περάσει σε λίγη ώρα ο υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος, και θα συναντηθεί με την προϊσταμένη της εισαγγελίας, Ευτέρπη Κουτζαμάνη για την υπόθεση των καταγγελιών Πανούση.

Τον κ. Παρασκευόπουλο θα συνοδεύουν ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου, Δημήτρης Τζανακόπουλος και ο γραμματεάς του υπουργικού συμβουλίου, Μιχάλης Καλογήρου.

 

Την ίδια στιγμή αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον σήμερα η συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, η οποία θα αποφασίσει τον χρόνο κατά τον οποίο θα κληθούν για να καταθέσουν όσο γνωρίζουν για την υπόθεση των συνομιλιών στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ με κρατούμενα μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς, ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης και ο διοικητής της ΕΥΠ, Γ. Ρουμπάτης.

Χθες οι βουλευτές της ΝΔ, Γιάννης Τραγάκης και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ευ. Βενιζέλος ζήτησαν να κληθούν τα δύο αυτά πρόσωπα ώστε να ενημερωθεί η Επιτροπή για τις ενέργειες που είχαν γίνει και την τροπή που είχε πάρει η υπόθεση.

Την ίδια στιγμή ο σάλος για τις αποκαλύψεις Πανούση συνεχίζεται, ενώ οι διάλογοι μεταξύ στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, που φέρεται να είναι ο Παναγιώτης Λάμπρου, πρώην ειδικός συνεργάτης του υπουργείου Δικαιοσύνης, έχουν προκαλέσει την αντίδραση του ίδιου, ο οποίος αμφισβητεί τη γνησιότητα τουλάχιστον ενός εξ αυτών.

Η υπόθεση προκαλεί και πολιτική θύελλα με σύσσωμη την αντιπολίτευση να ζητά από τον πρωθυπουργό να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, ενώ ο Στ. Θεοδωράκης αλλά και ο Άδ. Γεωργιάδης, έχουν καταθέσει επίκαιρη ερώτηση προς τον Αλέξη Τσίπρα.

www.ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos