Σε εξέλιξη η «μητέρα όλων των μαχών» για τη δημοπράτηση των τηλεοπτικών αδειών

30 Αυγούστου 2016 13:54

Σε εξέλιξη βρίσκεται «η μητέρα όλων των μαχών» για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας,

Οι οκτώ πλέον διεκδικητές, μετά την απόρριψη της συμμετοχής του Ομίλου Βρυώνη, έφτασαν λίγο μετά τις 7:00 το πρωί της Τρίτης στην Καλλιθέα έχοντας μαζί τους ακόμη και βαλίτσες και στρώματα, στοιχείο ενδεικτικό της σουρεαλιστικής κατάστασης που θα ακολουθήσει τις επόμενες ώρες. Άλλωστε, η πρωτοφανής διαδικασία που επέλεξε η κυβέρνηση προσομοιάζει μάλλον με ένα αλά ΣΥΡΙΖΑ ριάλιτι τύπου “Big Brother" αφού καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας οι συμμετέχοντες θα παραμείνουν περιορισμένοι σε συγκεκριμένους χώρους και δεν θα επιτρέπεται η έξοδός τους παρά μόνο με συνοδεία.

Επίσης, δεν θα τους επιτραπεί η χρήση προσωπικών υπολογιστών ή ασύρματων συσκευών. Στην αίθουσα των υποψηφίων θα βρίσκεται μόνο ο υπολογιστής με το ηλεκτρονικό σύστημα της δημοπρασίας και τα έντυπα για τις προσφορές και τις ενστάσεις.

Ενας από τους πρώτους που έφτασαν στο κτίριο ήταν ο εκπρόσωπος του STAR και ακολούθησαν οι εκπρόσωποι του ANT1 χωρίς όμως τους Θοδωρή Κυριακού και Στρατή Λιαρέλλη, οι οποίοι έφτασαν λίγο αργότερα.

Στη συνέχεια, στον χώρο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης μπήκε ο γιός του κ. Καλογρίτσα, Βλαδίμηρος αλλά και ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης για την Αλτερ Εγκο.

Αμέσως μετά μπήκε στη ΓΓΕΕ ο Κώστας Κιμπουρόπουλος για λογαριασμό του ΣΚΑΙ, ο Δημήτρης Φουρλεμάδης από τον ALPHA και προτελευταίος ο κ. Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος τόνισε ότι είναι «Δύσκολο να σχολιάσουμε κάτι που δεν έχει ξεκινήσει ακόμα» κάνοντας λόγο για ένα σενάριο που δεν είναι απολύτως κατανοητό.

Την πόρτα της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης έκλεισε ο κ. Πάνος Κυριακόπουλος της «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ».

Η τιμή εκκίνησης για τις προσφορές θα είναι τα 3 εκατ. ευρώ ενώ το τίμημα θα αυξάνεται κατά 500.000 ευρώ.

www.kathimerini.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos