Μετωπική σύγκρουση Τσίπρα - Μητσοτάκη στη Βουλή για τη διαπλοκή

10 Οκτωβρίου 2016 11:44

Στις 14:30 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η μετωπική σύγκρουση Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκου Μητσοτάκη στο πλαίσιο της προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης για τη διαφθορά και τη διαπλοκή.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουγός είχε υποβάλει αίτημα για μια τέτοια συζήτηση στον πρόεδρο της Βουλής, με αφορμή σχετική προτροπή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Κατέστησε μάλιστα σαφές πως επιδιώκει μετωπική σύγκρουση για το φαινόμενο της διαπλοκής, καθώς, όπως υποστήριξε διαθέτει πλεονέκτημα σε αυτό το πεδίο έναντι τόσο της Ν.Δ. όσο και του ΠΑΣΟΚ.

Απαντες, τόσο εντός όσο και εκτός Κοινοβουλίου εκτιμούν πως η συζήτηση θα σημαδευτεί από υψηλότατους τόνους και εκατέρωθεν καταγγελίες σε ακραίο βαθμό. Το κλίμα διαμορφώθηκε από την πρώτη στιγμή, με τον κ. Τσίπρα να λέει απευθυνόμενος στον κ. Μητσοτάκη: «Θα έρθετε να μιλήσετε εδώ με ονοματεπώνυμα και με διευθύνσεις μπροστά στον λαό, ενώπιος ενωπίω. Δεν θα αφήσουμε αυτή τη λάσπη στον ανεμιστήρα αναπάντητη», και τον πρόεδρο της Ν.Δ. να απαντά: «Επανέρχεστε στον τόπο του εγκλήματος. Θα αναμένω με ανυπομονησία την ημερομηνία».

www.kathimerini.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos