Τι μας ζητούν οι δανειστές - «Μάχη» δίνει απόψε ο Τσακαλώτος

10 Φεβρουαρίου 2017 15:18

Φορολογικά μέτρα ίσα με το 1% του ΑΕΠ τώρα και 1% του ΑΕΟ μετά το 2018, περιλαμβάνει η επίσημη πρόταση των δανειστών προς την Ελλάδα, προκειμένου να διαφύγει το αδιέξοδο, αναφέρουν πηγές κοντά στις συνομιλίες.


Νωρίτερα, όπως έγινε γνωστό, από ανώτατο αξιωματούχο της Ευρωζώνης, οι δανειστές και το ΔΝΤ κατέληξαν σε συμφωνία για κοινή στάση απέναντι στην Ελλάδα.

«Υπάρχει συμφωνία για να παρουσιαστεί ένα κοινό μέτωπο στους Έλληνες», δήλωσε ο αξιωματούχος της ευρωζώνης, προσθέτοντας ότι η έκβαση της σημερινής συνάντησης με τους Έλληνες δεν είναι ακόμα ξεκάθαρη. «Τι θα βγει από αυτό, θα το δούμε», δήλωσε.
Σύμφωνα με πηγή κοντά στις διαπραγματεύσεις, οι επαφές Ελλήνων αξιωματούχων με τους δανειστές την Παρασκευή, θα εστιάσουν σε δημοσιονομικά μέτρα που θα χρειαστεί να λάβει η χώρα για μετά το 2018, ώστε να επιτύχει το στόχο για πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% του ΑΕΠ.

www.ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos