Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Θεόδωρο Κροκίδα

21 Φεβρουαρίου 2017 22:16

Ιδιαίτερα εποικοδομητικό χαρακτηρίστηκε το αποτέλεσμα της συνάντησης που είχε σήμερα το πρωί στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της αεροπορικής εταιρείας "SKY EXPRESS" κ. Θεόδωρο Κροκίδα με αντικείμενο συζήτησης την αναζήτηση επιπλέον δράσεων και ενεργειών με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της αεροπορικής σύνδεσης της έδρας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με την Αθήνα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κατέθεσε συγκεκριμένος προτάσεις για την περαιτέρω βελτίωση της αεροπορικής σύνδεσης του νησιού ανάμεσα στις οποίες, η εξέταση της δυνατότητας σύνδεσης της Σύρου με τη Ρόδο, τη Σαντορίνη και το Ηράκλειο κατά τους θερινούς μήνες και η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αεροπορική σύνδεση των νησιών, μέσω της "SKY EXPRESS".

Στο πλαίσιο της συζήτησης, ο κ. Κροκίδας ενημέρωσε τον κ. Λεονταρίτη για τη συνεργασία της "SKY EXPESS" με την "GERMANIA" στον τομέα των συνδυαστικών μεταφορών, συνεργασία την οποία ανακοίνωσε πρόσφατα η εταιρεία και βάσει της οποίας παρέχεται η δυνατότητα σύνδεσης των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου με ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Ο κ. Κροκίδας επικοινώνησε το ενδιαφέρον της "SKY EXPRESS" για τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου στον επιχειρησιακό σχεδιασμό της εταιρείας, ενημερώνοντας τον Αντιπεριφερειάρχη για τις βελτιώσεις και τις αυξήσεις των αεροπορικών συνδέσεων των νησιών, έτσι όπως αυτές προέκυψαν μετά από διαβούλευση με τους θεσμικούς φορείς, από τον προσεχή Απρίλιο.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Πρόεδρος της "SKY EXPRESS", "η εταιρεία επιζητά στενή συνεργασία και είναι διατεθειμένη να βρει τρόπους σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τους εμπλεκόμενους τοπικούς παράγοντες, προκειμένου να συμβάλει στην περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη των νησιών".

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos