Τρίτη, 01 Μαρτίου 2016 - Psts.gr

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο της προληπτικής του δράσης, ενημερώνει και συμβουλεύει τους πολίτες για την αποφυγή εξαπάτησης τους από επιτήδειους, κατά την αγοραπωλησία οχημάτων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την ίδια στιγμή, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σιωπά, προκαλώντας εύλογα την οργή των δικαιούχων, που εξαπατήθηκαν από τις προεκλογικές της υποσχέσεις.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 234, 240, 244 του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα Ν. 3463/2006, τον Κανονισμό Εσωτερικής Λειτουργίας Διοίκησης και Διαχείρισης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που θα γίνει την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016 και ώρα 12.00 στα Γραφεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου (πλατεία Εκατονταπυλιανής, Παροικία) για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν από τις 19 έως 27 Φεβρουαρίου τα σεμινάρια επιμόρφωσης για καμαριέρες που διοργάνωσε η ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΠΑΡΟΥ-ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ στο ξενοδοχείο Σένια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η πιο πετυχημένη, ευφάνταστη και γιορτινή καρναβαλική παρέλαση που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Πάρου, η Δημοτική Κοινότητα Πάρου και η Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π., πραγματοποιήθηκε στην Παροικία το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Προγράμματα Μελισσοκομίας 2016, Δράσεις 3.1 <Εξοπλισμός για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων (Αντικατάσταση κυψελών)> και 3.2 Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας> για το έτος 2015». Αιτήσεις συμμετοχής από 1 Μαρτίου 2016 έως 30 Απριλίου 2016.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Θεωρώ υποχρέωση μου, όπως δημόσια εκφράσω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια στην Κυπελλούχο ΕΠΣ Κυκλάδων 2015-2016 ομάδα του ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΥ Α.Ο. (διοίκηση , τεχνικό επιτελείο , ποδoσφαιριστές , χορηγοί, φίλαθλοι) , για την πολύ σπουδαία και ιστορική αυτή κατάκτηση όπου έρχεται μετά από 24 ολόκληρα χρόνια , τους εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στην δύσκολη αλλά και πολύ σημαντική συνέχεια στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος ,όπου θα εκπροσωπήσουν τον νομό μας , αρχής γενομένης με την Κυπελλούχο ομάδα των Δωδεκανήσων Ιαλυσό Ρόδου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ωράριο λειτουργίας 8:30 - !4:00

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με οξεία και κατά μέτωπο επίθεση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ξεκίνησε την ομιλία του στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης, επιρρίπτοντάς του ευθύνες γιατί δεν ακολούθησε καμία αποτρεπτική πολιτική στο προσφυγικό.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε ολομέτωπη σύγκρουση με την αμερικανική κυβέρνηση φαίνεται πως θα οδηγήσει η άρνηση της Apple να τροποποιήσει λογισμικό ώστε να υπάρξει πρόσβαση στο iPhone 5C που ανήκε στον τρομοκράτη Σαΐντ Φαρούκ. Σύμφωνα με απόφαση της 16ης Φεβρουαρίου, η δικαστής Σέρι Πιμ έδωσε εντολή στον κολοσσό της υψηλής τεχνολογίας να ξεκλειδώσει το εν λόγω «έξυπνο τηλέφωνο».

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos