Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016 - Psts.gr

Ο Σύλλλογος Καθηγητών και οι Μαθητικές Κοινότητες του Γυμνασίου Πάρου ευχαριστούν τους παρακάτω φορείς και επαγγελματίες,οι οποίοι ανταποκρινόμενοι στο αίτημά μας, συμμετείχαν με χορηγίες στην δημιουργία ενός φορητού εργαστηρίου Η/Υ, προκειμένου να ενσωματωθεί η χρήση των υπολογιστών στην διδασκαλία και άλλων μαθημάτων πέραν της Πληροφορικής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καθώς αποτυγχάνουν η μία μετά την άλλη προσπάθειες θεραπείας της νόσου Αλτσχάιμερ και τα περιστατικά αυξάνουν δραματικά σε όλο τον κόσμο, μια ομάδα διακεκριμένων επιστημόνων και γιατρών από διάφορες χώρες, με κοινή παρέμβασή της, ζητά πλέον να εξετασθεί σοβαρά η πιθανότητα η νευροεκφυλιστική ασθένεια να προκαλείται από ιούς όπως του έρπη και από βακτήρια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το πρώτο μέρος από τις περιβαλλοντικές δράσεις για την ευαισθητοποίηση της σχολικής κοινότητας της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στα θέματα ανακύκλωσης και προστασίας του περιβάλλοντος που διοργάνωσε ο Δήμος Πάρου σε συνεργασία με το ΣΥΔΙΣΑΠΑ και την Επιτροπή Ανακύκλωσης στο πλαίσιο της αναγόρευσης του 2016 ως έτους ανακύκλωσης για τον Δήμο Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Νάξου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙΙ'' Ν. Νάξου 62, 78χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ματαιώθηκαν οι βαλκανικοί αγώνες ανωμάλου δρόμου οι οποίοι είχαν προγραμματιστεί να διοργανωθούν στην Σερβία αυτό το Σαββατοκύριακο.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016 θα πραγματοποιηθεί η πεζοπορία του Χορευτικού Ομίλου Νάουσας για αυτό το μήνα, στη διαδρομή Λεύκες - Λαγκάδα - Άσπρο Χωριό (διάρκεια: 3 ώρες, βαθμός δυσκολίας: μικρός).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πάνω από 100 χιλιόμετρα μονοπατιών χαρτογραφήθηκαν με το Google Trekker

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

΄Ανοιγμα στην κοινωνία και σε παραγωγικούς φορείς, τους οποίους και κάλεσε να συμμετέχουν στην κατάρτιση του προγράμματος της ΝΔ, απήθυνε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εξαπολύοντας, παράλληλα, επίθεση στην κυβέρνηση για τα μέτρα που προωθεί στο ασφαλιστικό.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πορείες διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν χθες συνδικάτα, μαθητικές και φοιτητικές ενώσεις σε διάφορες πόλεις της Γαλλίας, για να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στη μεταρρύθμιση της εργασιακής νομοθεσίας, κεντρικό στοίχημα του προέδρου Φρανσουά Ολάντ, στην προσπάθειά του να μειώσει το ποσοστό ανεργίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έτοιμη για την κατασκευή φράχτη με συρματόπλεγμα στα σύνορα με την Ελλάδα, δηλώνει η Βουλγαρία, με στόχο να περιορίσει πιθανή αύξηση στις ροές μεταναστών, καθώς ο βαλκανικός διάδρομος είναι στην ουσία κλειστός.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos