Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016 - Psts.gr

Στη Μάρπησσα Πάρου βρίσκεται το κτήριο Γαβαλά, που έχει κτιστεί το 1747, γνωστό σαν οικία Ναυπλιώτη, το μοναδικό του οικισμού που έχει κηρυχθεί διατηρητέο με Υπουργική Απόφαση του 1989.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόταση-σοκ για μείωση μέχρι και 50% του αφορολόγητου ορίου που θα ισχύει όμως για όλους τους φορολογουμένους και όχι μόνο για τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους κατέθεσαν χθες οι θεσμοί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με το οικονομικό επιτελείο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηταν 11 Μαρτίου 2011 και τρεις παρά τέταρτο το μεσημέρι, όταν η βορειανατολική Ιαπωνία ταρακουνήθηκε από σεισμό 9 Ρίχτερ, ο μεγαλύτερος που έχει καταγραφεί ποτέ στη χώρα από τότε που κρατούνται σχετικά αρχεία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η άνοδος του Ντόναλντ Τραμπ και του Μπέρνι Σάντερς, υποψηφίων για χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων και των Δημοκρατικών αντίστοιχα για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ φέτος, αποτυπώνει την οργή που νιώθουν σήμερα οι Αμερικάνοι, αναφέρει το αμερικανικό δίκτυο CNN.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos