Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016 - Psts.gr

Μείωση καταγράφεται το Φεβρουάριο του 2016 στους θανάτους από τροχαία ατυχήματα σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ομιλία είναι η δεύτερη του θεματικού κύκλου με γενικό τίτλο «Πάνορμος Τήνου:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δεν έχουν αντιληφθεί στην κυβέρνηση ότι με την πολιτική τους και τις ιδεοληψίες τους για το μεταναστευτικό, οδηγούν τη χώρα ολοταχώς στα βράχια.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 255-257 και 268 του Ν.3463/2006 (Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων) και τις διατάξεις του άρθρου 3 του ΦΕΚ Β’ 1492/2007, σας προσκαλούμε σε δημόσια τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π., που θα γίνει την 17η Μαρτίου 2016 ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο πλαίσιο του Διονυσιακού Καρναβαλιού της Νάξου, το Σάββατο 12 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η Λαμπαδηφορία. Ντυμένοι με άσπρα σεντόνια και βαμμένα πρόσωπα, με τη συνοδεία ήχων από τύμπανα και κρατώντας δάδες αναμμένες οι λαμπαδηφόροι θα πλημμυρίσουν τα σοκάκια του Κάστρου και τους δρόμους της Χώρας, δημιουργώντας μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα. Απολαύστε την!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Φεβρουάριος ήταν ένας µήνας µε έντονη πολιτιστική δραστηριότητα για τον ΑΜΕΣ Νηρέας. Η Θεατρική µας οµάδα ξεκίνησε δυναµικά παρουσιάζοντας την κωµωδία, µόνο για ενήλικες, «4 ∆ωµάτια» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Ασπασίας Κωβαίου, βασισµένη στην οµότιτλη ταινία του Hollywood Four Rooms.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ένα φωτεινό παράδειγμα τιμιότητας αποτελεί ο λιμενικός Άγγελος Χατζηνικολάου που υπηρετεί στο Λιμεναρχείο Νάξου, που βρήκε μια τσάντα γεμάτη χρήματα και κοσμήματα και χωρίς να χρονοτριβήσει την παρέδωσε στην υπηρεσία του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μικροί & μεγάλοι ετοιμάζονται πυρετωδώς για να συμμετάσχουν και αυτή τη χρονιά στο σιφναίικο καρναβάλι.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, η παρακάτω διακομιδή ασθενούς, οι οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Δεν μπορεί η λογική της εθνικής κυριαρχίας να υπερτερεί έναντι των κοινών ευρωπαϊκών κανόνων, όταν πρόκειται για το προσφυγικό πρόβλημα» ανέφερε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο Παρίσι μιλώντας στην συνάντηση στελεχών της Ευρωπαϊκής Ριζοσπαστικής Αριστεράς και της Οικολογίας, με θέμα "η Ευρώπη πρέπει να αλλάξει".

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos