Κυριακή, 13 Μαρτίου 2016 - Psts.gr

Με τη συμμετοχή των μικρών αθλητών και αθλητριών της κατηγορίας ΠΠ-ΠΚ mini διεξήχθησαν στο Δημοτικό Στάδιο Άνδρου οι πρώτοι αγώνες ανάπτυξης για τα σωματεία των Κυκλάδων για το 2016.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε, βραδινές ώρες χθες, οι παρακάτω διακομιδή ασθενούς, ηι οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε κινδύνους για την ασφάλεια των ασθενών οδηγεί η τεράστια έλλειψη νοσηλευτών στο νοσοκομείο «Λαϊκό». Το έγγραφο που έστειλε προχθές προϊσταμένη παθολογικής κλινικής προς τη διοίκηση του νοσοκομείου αποδίδει με τον πλέον δραματικό τρόπο την κατάσταση:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εναν πολύ εύκολο τρόπο για να εισβάλει στον λογαριασμό ενός οποιουδήποτε χρήστη του Facebook ισχυρίζεται πως έχει βρει ένας προγραμματιστής.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τους τόνους της αντιπαράθεσης ανεβάζει και πάλι η Αυστρία ενόψει της επικείμενης νέας Συνόδου Κορυφής ΕΕ-Τουρκίας με αντικείμενο την προωθούμενη συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών για το προσφυγικό.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεκάδες χιλιάδες οι πρόσφυγες και οι μετανάστες που συνωστίζονται στη τουρκική χερσόνησο της Ερυθραίας, απέναντι από τη Χίο, ψάχνοντας τρόπο αγωνιωδώς να περάσουν στα ελληνικά νησιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos