Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2016 - Psts.gr

Το Συριανό Καρναβάλι 2016 έφτασε στην κορύφωσή του με την μεγάλη παρέλαση των ομάδων στην Ερμούπολη το απόγευμα της Κυριακής!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι της Νάξου στο λιμάνι της Μυκόνου, με το Ε/Π-Α/Ψ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙΙ» Ν.Ν. 62, 5,5χρονη, η οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο αριθμός των μεταναστών που παραμένουν εγκλωβισμένοι στην Ελλάδα αυξάνεται με ταχύτατους ρυθμούς ενώ μπορεί να παραμείνουν στην χώρα έως και δύο χρόνια, δηλώνει με συνέντευξή του στους Financial Times, ο Aναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας και υπεύθυνος του Συντονιστικού της κυβέρνησης για το προσφυγικό, Δημήτρης Βίτσας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την εμφάνιση του ιού «Locky» ανακοίνωσε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προειδοποιώντας του χρήστες των ηλεκτρονικών υπολογιστών για τις ζημιές που μπορεί να προκαλέσει.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τρεις άνθρωποι υπέκυψαν στα τραύματά τους στο νοσοκομείο αυξάνοντας σε 37 τον απολογισμό των θυμάτων από την επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο που σημειώθηκε αργά χθες το απόγευμα στο κέντρο της 'Αγκυρας, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας Μεχμέτ Μουεζίνογλου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μια δασκάλα δημοτικού που μεγάλωσε σε ένα παλαιστινιακό στρατόπεδο προσφύγων κέρδισε το βραβείο του ενός εκατομμυρίου δολαρίων ως η «καλύτερη δασκάλα του κόσμου» αναγνωρίζοντας την «εξαιρετική συμβολή» της στο επάγγελμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos