Τρίτη, 15 Μαρτίου 2016 - Psts.gr

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας συνελήφθησαν στη Θήρα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το δράμα των προσφύγων κορυφώνεται, οι εικόνες καθημερινά συγκλονίζουν.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε συνάντηση του Περιφερειάρχη με τον Αναπληρωτή Υπουργό Ναυτιλίας κ. Θεόδωρο Δρίτσα, έκλεισε η εκκρεμότητα που υπήρχε στο ζήτημα των υδατοδρομίων και είχε ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση υλοποίησης του αρχικού χρονοδιαγράμματος, πέραν του εξαμήνου.
Επρόκειτο για ζήτημα ερμηνείας και χειρισμών από πλευράς των υπηρεσιών του Υπουργείου Ναυτιλίας και το οποίο διευθετήθηκε, μετά από την συνάντηση του κ. Χατζημάρκου με τον Υπουργό, όπου επιβεβαιώθηκε η πολιτική βούληση του κ. Δρίτσα για την προώθηση και ολοκλήρωση του δικτύου των υδατοδρομίων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύμφωνα με τα υπ’αρ. πρωτ.6780 & 6781 / 05-03-2015 έγγραφα του ΥΠ.ΕΣ & Δ/κής Ανασυγκρότησης./Γεν. Δ/νση Οικ. Υπηρ. & Διοικ/κής Υπ/ξης – Δ/νση Διοικ/κής Υποστήριξης – Τμ. Οργάνωσης & Απλούστευσης Διαδικασιών και Εθιμοτυπίας αναφορικά με τον εορτασμός της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου, σας γνωρίζουμε τα εξής :

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στόχος μέσω του λογισμικού είναι η καταβολή χρηματικών ποσών ως «λύτρα», προκειμένου να ξεκλειδωθούν – αποκρυπτογραφηθούν τα ψηφιακά αρχεία και δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη και έχουν μολυνθεί από τον ιό

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενίσχυση και βελτίωση του σπέρματος τους, μπορούν να κάνουν οι άνδρες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τεκνοποίησης, χάρη στην εξέλιξη της ιατρικής επιστήμης!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΕΡΤ θα είναι χορηγός επικοινωνίας της Έκθεσης «Ελλάδος Γεύση» η οποία πραγματοποιείται από τις 15 έως τις 18 Απριλίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου στην Αθήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προτείνουμε να συγκεντρωθούν τα είδη ανά σχολείο μέχρι το Σάββατο 19 Μαρτίου και στη συνέχεια να μεταφερθούν στο Σπίτι του Δασκάλου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συμπληρώθηκε η σχολική χρονιά και ακόμα το υπουργείο συνεχίζει τις προσλήψεις αναπληρωτών για να καλύψει τα αμέτρητα κενά εκπαιδευτικών. Τα τελευταία χρόνια οι μνημονιακές κυβερνήσεις αντιμετωπίζουν το πρόβλημα των κενών στα σχολεία με:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos