Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016 - Psts.gr

Μικρή βελτίωση παρουσιάζουν τα ποσοστά εξάμηνου υετού στον νησί της Πάρου που οφείλονται κυρίως στο μεγάλο ύψος βροχόπτωσης την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Και φέτος η βιβλιοθήκη μας θα συμμετέχει στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας που διοργανώνει η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδας με θέμα: ΓΙΝΕ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα self-driving cars αποτελούν το νέο... καμάρι της Google. Τα πρωτοποριακά ύψιστης τεχνητής νοημοσύνης, μέχρι πρόσφατα δεν είχαν δημιουργήσει κανένα ατύχημα στους δρόμους όπου κυκλοφορούσαν.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, έχοντας θέσει ως προτεραιότητα την οδική ασφάλεια, συνεχίζει τις παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο των νησιών, προκειμένου αυτό να καταστεί ασφαλέστερο και πιο λειτουργικό για τους χρήστες του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην πόλη Ντουντίντσε της Σλοβακίας βρίσκεται από σήμερα ο κορυφαίος Έλληνας βαδιστής, Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ ο οποίος θα αγωνιστεί στο διεθνές μήτινγκ του βάδην το Σάββατο.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Με ένα σκουπόξυλο, με δυνατές γροθιές και κλωτσιές, με ό,τι έβρισκε μπροστά του χτυπούσε ανελέητα τον 5χρονο Χρήστο, ο σύντροφος της μητέρας του στο παράπηγμα όπου έμεναν στον Άβαντο της Αλεξανδρούπολης, ενώ τον εφιάλτη του άγριου ξυλοδαρμού έζησε και ο 3χρονος αδερφός του Άγγελος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανυποχώρητος στη θέση του περί παραίτησης του Γ. Μουζάλα μετά την «γκάφα», όπως ο ίδιος ο αναπλ. υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής τη χαρακτήρισε, να αποκαλέσει τα Σκόπια «Μακεδονία» εμφανίστηκε και σήμερα ο Πάνος Καμμένος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην αδυναμία συνεννόησης της Ελλάδας με τα Σκόπια αλλά και εφαρμογής συγκεκριμένου και γρήγορου σχεδίου ασφάλειας απέδωσε ο πρόεδρος των Σκοπίων Γκιόργκι Ιβανόφ τα όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες στην Ειδομένη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε υψηλό συναγερμό παραμένουν από την Τρίτη οι Βρυξέλλες, μετά από μεγάλη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας στο προάστιο Forest κατά τη διάρκεια της οποίας σκοτώθηκε ένας άνθρωπος και τραυματίστηκαν τέσσερις αστυνομικοί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos