Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016 - Psts.gr

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Πάρου (Δ.Ε.Υ.Α.Π.) ενημερώνει τους καταναλωτές της ότι το 2015 κλήθηκε για πρώτη φορά κατά τη δεκαπενταετή λειτουργία της να καταβάλλει φόρο εισοδήματος ύψους 371.177,66 € για τα οικονομικά έτη 2014-2015, σύμφωνα με το άρθρο 45 του Ν. 4172/2013.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Φρένο» στην γήρανση του προσώπου αλλά και των μαλλιών αναμένεται να βάλει τα επόμενα χρόνια η ιατρική καθώς επιστήμονες ταυτοποίησαν πρόσφατα γονίδιο το οποίο ενοχοποιείται για το γκριζάρισμα των μαλλιών!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορεί να έχασαν αμφότεροι την ευκαιρία της διεθνούς συμμετοχής στο βαλκανικό πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου αλλά αυτό δεν τους εμποδίζει να προγραμματίζουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Δήμος Πάρου έδωσε και φέτος, όπως κάθε χρόνο, δυναμικά το παρόν στην 50η Έκθεση Τουρισμού «ΙΤΒ BERLIN 2016», που πραγματοποιήθηκε στις 9-13 Μαρτίου 2016 στο Βερολίνο της Γερμανίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τη διαβεβαίωση ότι οι κύριες συντάξεις δεν πρόκειται να μειωθούν καθώς αποτελούν «κόκκινη γραμμή» για την κυβέρνηση έδωσε χθες το βράδυ ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τον βετεράνο ομοσπονδιακό εφέτη Μέρικ Γκάρλαντ, πρότεινε ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα ως αντικαταστάτη του εκλιπόντος ανώτατου δικαστή Αντονίν Σκαλία. Ο 63χρονος Γκάρλαντ, που θεωρείται μετριοπαθής, είναι πρόεδρος του ομοσπονδιακού εφετείου της αμερικανικής πρωτεύουσας, ενώ υπήρξε επί σειρά ετών εισαγγελέας στην Ουάσιγκτον.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αψηφώντας την κλιμακούμενη επιθετικότητα του τουρκικού κράτους, οι Κούρδοι της βόρειας Συρίας αποφασίζουν να κάνουν το επόμενο μεγάλο βήμα περνώντας από το καθεστώς της «δημοκρατικής αυτονομίας» (που ανακήρυξαν μονομερώς σε τρεις περιφέρειες το 2014) στο στάδιο της «ομοσπονδιοποίησης» των αυτονομημένων κουρδικών καντονιών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos