Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016 - Psts.gr

Τις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Πάρου επισκέφτηκαν την Τετάρτη 16/3, το πρωί οι πρώτες τάξεις του Δημοτικού σχολείου Μάρπησσας.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Την 18-03-2016 το πρωί συνελήφθη, στην Πάρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 61χρονη ημεδαπή και 35χρονος υπήκοος Αλβανίας γιατί ο 35χρονος αλλοδαπός εκτελούσε παράνομες οικοδομικές εργασίες σε ακίνητο ιδιοκτησίας της 61χρονης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 18-03-2016 το πρωί συνελήφθη, στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 51χρονος ημεδαπός γιατί εκτελούσε παράνομες οικοδομικές εργασίες σε ξενοδοχειακή επιχείρηση ιδιοκτησίας του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Ιωάννης Βρούτσης, κατέθεσε στη Βουλή αναφορές για θέμα που απασχολεί τα νησιά του Νομού Κυκλάδων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, βραδινές ώρες χθες, από το λιμένα Νάξου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ'' Ν. Νάξου 57, 102χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η βομβιστική επίθεση που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα σε πολυσύχναστη εμπορική περιοχή της Κωνσταντινούπολης κόστισε τη ζωή σε τέσσερα άτομα, ενώ τραυματίστηκαν 36, σύμφωνα με τον Τούρκο υπουργό Υγείας. Από τους τραυματίες, οι επτά είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ελλάδα πέτυχε μια διπλωματική επιτυχία σε συνεργασία με την Κύπρο για να αποτρέψουμε παράλογες απαιτήσεις της τουρκικής πλευράς που ήθελε να βάλει στη διαπραγμάτευση πτυχές του κυπριακού προβλήματος, δήλωσε ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας μετά την ολοκλήρωση της συνόδου κορυφής της ΕΕ για το προσφυγικό.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

H Apple έστειλε τις προσκλήσεις για την παρουσίαση που ετοιμάζει στις 21 Μαρτίου στο οποίο αναμένετια να παρουσιάσει το νέο μικρό iPhone αλλά και το ανανεωμένο iPad Air.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ένα αεροσκάφος Boeing 737 της αεροπορικής εταιρείας Flydubai του Ντουμπάι, (Flydubai Flight 981) που πραγματοποιούσε την πτήση από το Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων προς το Ροστόφ της Ρωσίας συνετρίβη σήμερα το πρωί κατά την προσγείωση του στο αεροδρόμιο Rostov-on-Don στο Ροστόφ στην νότια Ρωσία και οι 55 επιβαίνοντες καθώς και τα επτά μέλη του πληρώματος είναι νεκροί, όπως ανέφεραν πηγές στο ρωσικό πρακτορείο RIA Novosti και σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο Tass και το αμερικανικό δίκτυο CNN, επικαλούμενοι το κέντρο αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τραυματίστηκε και συνελήφθη σε διαμέρισμα του προαστίου Μόλενμπεκ στις Βρυξέλλες αργά χθες το βράδυ, σύμφωνα με βελγικά ΜΜΕ, ο υπ’ αριθμόν 1 καταζητούμενος για τις αιματηρές επιθέσεις στο Παρίσι τον περασμένο Νοέμβριο, Σαλάχ Αμπντεσλάμ, αν και κάποια άλλα μέσα έκαναν απλώς λόγο για «ενδείξεις» ότι πρόκειται για τον συγκεκριμένο ύποπτο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos