Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016 - Psts.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες του psts.gr, το ζήτημα που έχει ανακύψει σχετικά με την πιθανή κατάργηση λειτουργίας του Αστυνομικού Σταθμού Νάουσας βαίνει προς επίλυση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά τις επαναλαμβανόμενες ανακοινώσεις και τις ανακλίσεις μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έρχεται η ανακοίνωση που υπογράφει ο επικεφαλής του συνδυασμού ''Ώρα Ευθύνης για το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο'', η οποία καυτηριάζει ειδικά τον τρόπο που εκφράζεται ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων, καθώς και η συμπεριφορά του σε όλη αυτή τη κατάσταση.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προσκλήθηκε από τον Οικουμενικό Πατριάρχη για να παραστεί στον αυριανό εορτασμό της Κυριακής της Ορθοδοξίας, όπου η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνδιοργανώνει με το Πατριαρχείο επετειακή εκδήλωση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε συνέχεια της χθεσινής συνάντησης στον Δήμο Πάρου κατόπιν της πρόσκλησης της ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΑΡΟΥ, για τα προβλήματα στον τομέα υγείας, σας γνωρίζω ότι η πρόταση μου ( σχετικά με τα κίνητρα των ιατρών ) είναι η παρακάτω :

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε, χθες η παρακάτω διακομιδή ασθενούς, οι οποίοις έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι εκπρόσωποι των θεσμών που αναχωρούν σήμερα από την Αθήνα θα επιστρέψουν στις 2 Απριλίου για την ολοκλήρωση των συνομιλιών, ενώ ήδη τονίζεται εκ μέρους της Επιτροπής ότι έχει σημειωθεί σημαντική πρόοδος στη μεταρρύθμιση του φορολογικού και ορισμένες πτυχές του συνταξιοδοτικού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο 45άρης Βρετανός Τομ Μπέρντσοου είναι digital strategist, με προϋπηρεσία στο coaching, δηλαδή στην καθοδήγηση ανθρώπων έτσι ώστε να αναπτύξουν πτυχές του χαρακτήρα τους που θα τους βοηθήσουν να έχουν επιτυχημένο επαγγελματικό βίο.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα ετοιμάζεται σήμερα να γυρίσει μια σελίδα της Ιστορίας με την επίσκεψή του στην Κούβα, ένα από τα τελευταία προπύργια του κομμουνισμού με το οποίο σκοπεύει να βάλει ένα τέλος σε πάνω από πέντε δεκαετίες εχθρότητας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Τούρκος υπουργός των Εσωτερικών, Εφκάν Αλά δήλωσε ότι ο βομβιστής αυτοκτονίας, της χθεσινής (Σάββατο) τρομοκρατικής επίθεσης στην Κωνσταντινούπολη, ήταν μέλος της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos