Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016 - Psts.gr

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Έχουν σημειωθεί κλοπές για αυτοκίνητα, μηχανές, αλλά για Κλαρκ είναι πολύ σπάνιο φαινόμενο...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τοποθέτηση Νίκου Συρμαλένιου στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γ. Λεονταρίτης : “Η επίσπευση των διαδικασιών για την παράδοση της μονάδας αφαλάτωσης θα αλλάξει το τοπίο σε επίπεδο υδροδότησης στο νησί” .

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η προσέλευση κόσμου στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο πολιτικής της ανάδειξης και προώθησης των τοπικών προϊόντων των νησιών της, πρόκειται να συμμετάσχει στην έκθεση «Ελλάδος Γεύση», που θα πραγματοποιηθεί από 15 έως 18 Απριλίου 2016 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου στην Αθήνα.
Η Περιφέρεια συμμετέχει στην Έκθεση με κύριο στόχο την προώθηση των εμπορικών σχέσεων των παραγωγών τροφίμων και ποτών του Νοτίου Αιγαίου σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο, προκειμένου να προκύψουν τα μέγιστα δυνατά εμπορικά οφέλη για τους παραγωγούς της και να επιτευχθεί ένας από τους πρωταρχικούς της στόχους που είναι η προβολή, προώθηση και στήριξη του πρωτογενούς της τομέα.
Καλούνται όσοι παραγωγοί μεταποιούν ή/και τυποποιούν αγροτικά προϊόντα (τρόφιμα & ποτά) της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και επιθυμούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους συμμετέχοντας στο περίπτερο που πρόκειται να μισθώσει η Π.Ν.ΑΙ., συμπληρώνοντας το αργότερο έως τη Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016 την σχετική φόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας στο λινκ που επισυνάπτεται ακολούθως http://www.pnai.gov.gr/Arthro.aspx?a=7058 .

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύλληψη ημεδαπού για οικοδομικές εργασίες στη Μύκονο Την 19-03-2016 το πρωί συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 47χρονος ημεδαπός γιατί προέβαινε σε παράνομες οικοδομικές εργασίες σε ξενοδοχειακή επιχείρηση ιδιοκτησίας του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η πρώτη αναίμακτη ριζική αφαίρεση αιμορροΐδων με το νέο επαναστατικό-πρωτοποριακό σύστημα υπερήχων Angiodin-Procto, που χρησιμοποιείται σε Γαλλία και Γερμανία, πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Ελλάδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα πλαίσια του εορτασμού της επετείου για την εθνική μας παλιγγενεσία, διοργανώνουμε:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos