Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016 - Psts.gr

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα σποραδικών βροχών κυρίως το απόγευμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τεχνική σύσκεψη για την πορεία των έργων και μελετών του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γεωργίου Λεονταρίτη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τις τελευταίες ημέρες το messenger του Facebook έχει γίνει ακόμα πιο ενδιαφέρον.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Δείτε ανλυτικά το πρόγρμμα του εορτασμού της Εθνικής Επετείου 1821

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανώδυνα, αναίμακτα , χωρίς να μένουν υπολείμματα χρωμάτων, ουλές και σημάδια αφαιρούνται πλέον τα τατουάζ με το νέας γενιάς laser Q-switched!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η άνοιξη είναι πλέον κι επίσημα εδώ και ο Χορευτικός Όμιλος Νάουσας ετοιμάζεται με πολλή όρεξη για το καθιερωμένο ανοιξιάτικο ραντεβού του. Αυτή τη φορά θα δοθούν δύο παραστάσεις με το γενικό τίτλο "Οι φίλοι όταν σμίγουνε" στις 2 και 3 Απριλίου 2016, με ώρα έναρξης τις 20:00, στην αίθουσα του Α.Μ.Ε.Σ. "Νηρέας" στη Νάουσα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ξεκίνησε ήδη η διαδικασία ανταλλαγής συνδέσμων-παρατηρητών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας με αποστολή την εποπτεία της εφαρμογής των προβλεπομένων στη Συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας της 18ης Μαρτίου για το Προσφυγικό/Μεταναστευτικό, ως προς τις επανεισδοχές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε μια δύσκολη συγκυρία για τα «πλούσια» νησιά μας που σιγά σιγά μετατρέπονται σε προορισμό επιτηρήσεων «προσφύγων» από την ηπειρωτική Ελλάδα, σε αναζήτηση καλύτερης τύχης, εφησυχάζουμε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε υψηλούς τόνους αναμένεται να εξελιχθεί η σημερινή προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή, σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων, με επίκεντρο τα θέματα Δικαιοσύνης. Από την πλευρά του Μεγάρου Μαξίμου προαναγγέλλεται ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα προσέλθει αποφασισμένος να μιλήσει με στοιχεία και ονόματα για προσπάθειες συγκάλυψης υποθέσεων διαφθοράς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos