Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016 - Psts.gr

Νεκρή στο δάσος της Καισαριανής εντοπίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου η 51χρονη σολίστ της Καμεράτα του Μεγάρου Μουσικής, που αγνοείτο από την Παρασκεή 18 Μαρτίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, βραδινές ώρες χθες, από το λιμένα Φολέγανδρου στο λιμένα Θήρας, με το Ε/Γ-Α/Ψ ''ΜΕΛΙΔΩΝΙΑ'' Ν. Λ. 456, έναν 73χρονο, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τα πόδια επιστρέφουν στην Ειδομένη ομάδες μεταναστών που είχαν μεταφερθεί σε διάφορα κέντρα διαμονής, μετά από την ανυπόστατη φήμη ότι σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι θα ανοίξουν τα σύνορα. Από το πρωί, στο σημείο έχουν φτάσει δεκάδες πρόσφυγες, που, όπως τονίζουν, σκοπεύουν να προσπαθήσουν να περάσουν τα σύνορα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα κενά στο δίχτυ ασφαλείας της Ε.Ε. επισημαίνει έκθεση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για την ισλαμική τρομοκρατία, που ολοκληρώθηκε την 1η Μαρτίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ιταλική αστυνομία συνέλαβε έναν Αλγερινό υπήκοο σε βάρος του οποίου υπάρχουν υποψίες ότι παρήγαγε πλαστά έγγραφα που χρησιμοποίησαν τζιχαντιστές οι οποίοι συνδέονται με τις πρόσφατες πολυαίμακτες επιθέσεις στις Βρυξέλλες και στο Παρίσι, όπως μετέδωσαν χθες ιταλικά ΜΜΕ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos