Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016 - Psts.gr

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας, στην συνεδρίαση του την 05-03-2016 έκανε δεκτό το αίτημα εγγραφής του Σωματείου μας και το ενέταξε στην δύναμη των σωματείων-μελών της ΕΣΟ, με αριθμό μητρώου 674/05-03-2016.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, απογευματινές ώρες χθες, από το λιμένα Ίου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ'' Ν. Νάξου 57, 49χρονος αλλοδαπός, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την υπ' αριθμ. 52891/2013/30-09-2013 (Β' 2446 ) ΚΥΑ <<Πρότυπες Περιβαλλοντικές Δεσμεύσεις για τις δραστηριότητες : Συνεργεία, φανοποιεία, πλυντήρια και λιπαντήρια οχημάτων >> και σε συνέχεια των με α.π. οικ. 65243/5450/27-10-15 και α.π. 14462/1208/2-3-16 εγγράφων του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, το Τμήμα Μεταφορών & Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Πάρου απέστειλε το έγγραφο με α.π. 1280/22.3.16 προς τις αναφερόμενες επιχειρήσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε πείσμα του βροχερού καιρού και προς απογοήτευση κάποιων που με σπουδή έσπευσαν να προφητέψουν ότι η λαμπαδηφορία αναβάλλεται, πραγματοποιήθηκε και φέτος με εξαιρετική επιτυχία η καθιερωμένη εκδήλωση προς τιμή της ηρωίδας του 1821 Μαντώ Μαυρογένους που διοργανώσαν ο Δήμος Πάρου, η Δ/Κ Πάρου και η Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με τον Διοικητή του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (Ε.Κ.ΕΠ.Υ.) κ. Νίκο Παπαευσταθίου συναντήθηκε την Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016 ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Ι. Κωβαίος και ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Κ.Π.Π.Α. κ. Μικές Λεοντής στο χώρο του Γραφείου Κοινωνικής Προστασίας, Πρόνοιας και Αλληλεγγύης (Κ.Π.Π.Α.) στην Παροικία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

H εντυπωσιακή παρουσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην 23η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού – ΜΙΤΤ 2016, που πραγματοποιήθηκε από 23ως 26 Μαρτίου στο Expocentre της Μόσχας, ανταμείφθηκε με το Βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενου (“Newcomer Award”).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην επίσπευση των διαδικασιών για την υλοποίηση του δικτύου υδατοδρομίων στα νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου προχωρά η περιφερειακή αρχή, μετά και την διευθέτηση του ζητήματος ερμηνείας που είχε ανακύψει σε υπηρεσιακό επίπεδο, στο Υπουργείο Ναυτιλίας, όσον αφορά τις προγραμματικές συμβάσεις -

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 7 το απόγευμα ξεκινάει η προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή για θέματα της Δικαιοσύνης, της οποίας την αναβολή είχε ζητήσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας λόγω των βομβιστικών επιθέσεων στις Βρυξέλλες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μηδενικές είναι οι μεταναστευτικές ροές και σήμερα από τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου προς το λιμάνι του Πειραιά, όπου πάντως η κατάσταση εξακολουθεί να είναι ασφυκτική με τις σκηνές να φτάνουν μέχρι τους προβλήτες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα άγνωστο διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Γερμανίας και Τουρκίας, που προκλήθηκε μετά από τη δημοσιοποίηση ενός σατιρικού βίντεο που έπεσε βαρύ στον... Σουλτάνο, αποκαλύπτει το Spiegel.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos