Τρίτη, 08 Μαρτίου 2016 - Psts.gr

«Η θεραπεία των κιρσών όταν γίνεται από έμπειρο φλεβολόγο είναι πλέοναναίμακτη διαδικασία, χωρίς πόνο και τομές και δίνει θεαματικά αισθητικά αποτελέσματα σε σχέση με το ανοιχτό χειρουργείο» αναφέρει ο διαπρεπής φλεβολόγος κ. Μάριος Βαλσάμης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Με απόλυτο σεβασμό στις γυναίκες, την προσφορά των οποίων τιμάμε σήμερα, το βλέμμα μας είναι αδιάπτωτα στραμμένο στις γυναίκες πρόσφυγες, που είναι αντιμέτωπες με τον πόνο, σωματικό και ψυχικό, την οδύνη, την απώλεια, τα προβλήματα υγείας και τις αυξανόμενες πιέσεις για επιβίωση, σε συνθήκες εξαιρετικά δύσκολες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στον 1ο ΜΤΒ αγώνα Παροικιάς του Αθλητικού Ποδηλατικού Ομίλου Πάρου βρέθηκαν 9 μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων, την Κυριακή 6-3-2016, φροντίζοντας για την ασφάλεια των αθλητών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγκαιριάς αναλαμβάνει την πρωτοβουλία, για μια ακόμη φορά, να συνδράμει στην ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ εκστρατεία βοήθειας των ανθρώπων που έχουν ξεριζωθεί από τις χώρες τους και έχουν έρθει αντιμέτωποι με το σκληρό πρόσωπο του πολέμου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

H ΚΕ του ΚΚΕ στέλνει αγωνιστικό, χαιρετιστήριο μήνυμα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, στις μισθωτές, στις άνεργες, στις συνταξιούχους, στις αυτοαπασχολούμενες στην πόλη και την ύπαιθρο, στις νέες μητέρες, στις κοπέλες που βρίσκονται στα σχολεία, στις σχολές Μαθητείας, στα ΑΕΙ και ΤΕΙ, στις μισθωτές επιστήμονες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Σύρου οδηγήθηκε και πάλι σήμερα το πρωί ο δράστης του άγριου ξυλοδαρμού της 16χρονης στη Χρυσή Ακτή της Πάρου, στις 22 Ιουλίου, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για πρώτη φορά οι Βρυξέλλες συνδέουν το κορυφαίο ζήτημα με την αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος. Γερούν Ντάισελμπλουμ: «Μέρος της επίτευξης του στόχου για πλεόνασμα 3,5% θα μπορούσαν να είναι τα μέτρα για την ελάφρυνση του χρέους»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επειτα από μία τριετία φτωχής –έως πάμφτωχης– εισπρακτικής συγκομιδής, οι ελληνικές κινηματογραφικές παραγωγές κινούνται φέτος σε αξιοπρεπή επίπεδα, κυρίως χάρη στην επιστροφή δύο σημαντικών ονομάτων, του Χρ. Παπακαλιάτη («Ενας άλλος κόσμος») και του Τ. Μπουλμέτη («Νοτιάς»).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πρόστιμο θα πληρώσει ένας άνδρας που κλώτσησε την σύντροφό του στο στομάχι επειδή τόλμησε να ... πάρει όλο το πάπλωμα. Ο δικαστής αποφάσισε πως τα περισσότερα ζευγάρια διαφωνούν για τις κουβέρτες στο κρεβάτι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την απόφασή του να μην διεξαχθεί προς το παρόν τρίτος γύρος διερευνητικών επαφών για τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης στην Ισπανία ανακοίνωσε χθες το πρωί ο βασιλιάς Φίλιππος, ύστερα από την αποτυχία των δύο προηγούμενων προσπαθειών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos