Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2016 - Psts.gr

Ο Γιάννης Σολάρης επιστρέφει με μια δυναμική μπαλάντα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρεις γερακίνες του είδους Buteo buteo επέστρεψαν και πάλι στο φυσικό τους περιβάλλον στο ανατολικό Αιγαίο, στο νησί της Σάμου. Ερευνητές του Ινστιτούτου Θαλάσσιας Προστασίας «Αρχιπέλαγος», τις απελευθέρωσαν σε 3 διαφορετικές περιοχές του νησιού, ύστερα από αρκετούς μήνες περίθαλψης στο Σύλλογο Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής ΑΝΙΜΑ. Δεκάδες μαθητές του νησιού με τους καθηγητές τους, παρευρέθηκαν και βοήθησαν στη διαδικασία απελευθέρωσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας προσκαλώ να προσέλθετε στη 3η δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 11η του μηνός Mαρτίου 2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00 μ. μ. για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΕΛΜΕ Πάρου-Αντιπάρου συμμετέχει στην πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγκαιριάς να συλλέξει είδη για πρόσφυγες σε συνεργασία με το «Χαμόγελο του Παιδιού» και τους «Γιατρούς του κόσμου».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόγραμμα 8μηνης απασχόλησης που αφορά 2.297 θέσεις εργασίας για ανέργους που θα στελεχώσουν άμεσα Hot spots, Κέντρα Φιλοξενίας και οποιαδήποτε άλλη δομή δημιουργηθεί, εντός της επικράτειας, για την υποστήριξη των προσφύγων, θα υλοποιήσει το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών/Μεταναστευτικής Πολιτικής και τους Δήμους των περιοχών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκινά η υλοποίηση του Τριετούς Στρατηγικού Σχεδίου Ανάπτυξης Τουρισμού της ΠΝΑΙ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 76 του Ν. 3852/2010 σας προσκαλούμε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016 και ώρα 11:00 π.μ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Σάββατο 5 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Κοινοτικό Μέγαρο των Λευκών η Χειμερινή Μαθητική Συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Παρακαλούμε την Πέμπτη 17-3-2016 και ώρα 12.00’ να προσέλθετε σε συνεδρίαση στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άγνωστοι δράστες, παραβίασαν παράθυρο οικίας και αφαίρεσαν κοσμήματα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos