Ιούνιος 2016 - Psts.gr

Γιώργος Χατζημάρκος: «Τα εγκαίνια του Superferry “Άνδρος” , μία εξαιρετική αναλαμπή ελπίδας και δημιουργίας σε μία γκρίζα χώρα».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λαμπερή, με λιτή φυσική ομορφιά και χαρακτηριστικό κυκλαδίτικο χρώμα, η Αντίπαρος συνθέτει ετερόκλιτα στοιχεία που δικαιώνουν τη φήμη της ως ο κρυφός παράδεισος των διακοπών στο Αιγαίο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά από μια σειρά επιτυχημένων παραστάσεων σε όλη την Ελλάδα, δύο επιτυχημένες παραστάσεις στη Μουσική Βιβλιοθήκη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών ,δύο εξαιρετικές παραστάσεις στο Αμμάν της Ιορδανίας τη Φλωρεντία και μία μοναδική παράσταση στο Παρίσι ,η Κλεονίκη Δεμίρη στο τραγούδι και ο Νεοκλής Νεοφυτίδης στο πιάνο ανανεώνουν το πρόγραμμά τους και ετοιμάζουν μουσικά ταξίδια μέχρι τ’ αστέρια!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σας ενημερώνουμε ότι για το σχολικό έτος 2016-2017 ο Παιδικός Σταθμός Επισκοπής Γωνιάς και ο Παιδικός Σταθμός Οίας συμμετέχουν στην δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακή και Επαγγελματικής Ζωής».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντονότατη αντίδραση του Περιφερειάρχη Γ. Χατζημάρκου και του Αντιπεριφερειάρχη Φ. Ζαννετίδη, που συνεχίζουν τον αγώνα για την αποκατάσταση της δικαιοσύνης, για ίσες ευκαιρίες και για επιπλέον πόρους στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σάββατο 2 Ιουλίου 2016, Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχίλοχος

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σημαντική ευκαιρία προβολής του νησιού και της χώρας μας δόθηκε στο Μουσικοχορευτικό Συγκρότημα Νάουσας που εκπροσώπησε την Ελλάδα στο Διεθνές Φεστιβάλ Bolsward Ολλανδίας στα τέλη Ιουνίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η σημερινή μέρα θα αποτελεί τραγική “επέτειο” για τους χαμηλοσυνταξιούχους της πατρίδας μας. Μετά από 21 χρόνια, καταργείται οριστικά – για 340.000 συνταξιούχους – το ΕΚΑΣ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου πραγματοποιήθηκε το 11ο Πανκυκλαδικό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου στην Πάρο από τις 25 έως τις 27 Ιουλίου 2016.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Την Τρίτη 28 Ιουνίου 2016 συναντήθηκε αντιπροσωπεία του Δήμου Πάρου αποτελούμενη από τον Δήμαρχο κ. Μάρκο Ι. Κωβαίο, τον Πρόεδρο της ΚΔΕΠΑΠ κ. Θανάση Μαρινόπουλο, τον κ. Σπύρο Μητρογιάννη και την κ. Μαρία Μπιρμπίλη με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Πάνο Σκουρλέτη για το θέμα της εγκατάστασης ανεμογεννητριών στο νησί.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 39

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos