Για έξι Emmy ο Παπαϊωάννου και οι συνεργάτες του

01 Απριλίου 2016 08:56

Για έξι βραβεία Emmy (στην κατηγορία Daytime) είναι υποψήφιοι ο χορογράφος Δημήτρης Παπαϊωάννου και οι κορυφαίοι συνεργάτες του για την τελετή έναρξης των Ευρωπαϊκών Αγώνων στο Μπακού, που διεξήχθησαν το καλοκαίρι του 2015.


Η τελετή με τίτλο «Origins» είναι υποψήφια για βραβείο στις κατηγορίες καλλιτεχνικής διεύθυνσης (Δημήτρης Παπαϊωάννου και Θανάσης Δεμίρης στη σκηνική διεύθυνση, Michael Curry ως art director και Νicholas Mahon στον σχεδιασμό των σκηνικών), σκηνοθεσίας (Δημήτρης Παπαϊωάννου και Greg Breakell, καθώς και οι βοηθοί Τίνα Παπανικολάου και Louise Story), κοστουμιών (Αγγελος Μέντης και Yashi στον σχεδιασμό), μουσικής (Θεόδωρος Κουρεντζής και Βαγγελίνο Κουρεντζής) και φωτισμού (Robert Dickinson και Travis Hagenbuch, καθώς και Charles Dabezies και Ted Wells).

Τα βραβεία Εmmy, που αφορούν πλήθος παραγωγών και καλλιτεχνών σε πολλές κατηγορίες, θα ανακοινωθούν την 1η Μαΐου στο Λος Αντζελες. Τα Daytime Emmy Awards βραβεύουν τηλεοπτικές παραγωγές που μεταδίδονται ζωντανά με το φως της ημέρας. Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου είναι επίσης υποψήφιος, ως αυτόνομος δημιουργός, σε δύο ακόμη κατηγορίες: Outstanding Directing Special Class και Outstanding Art Direction / Set Decoration / Scenic Design. Το «Origins» είναι ακόμη υποψήφιο για τη ζωντανή και ηχογραφημένη μείξη ήχου.

www.kathimerini.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos