Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2016 - Psts.gr

Με πολλή χαρά σας ενημερώνουμε ότι τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την ΕΛΜΕ Πάρου-Αντιπάρου για το Κέντρο Υγείας στο πλαίσιο της θεατρικής παράστασης της Θεατρικής Ομάδας του Σπιτιού του Δασκάλου τον Ιούνιο διατέθηκαν ως εξής :

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη πρωινές ώρες σήμερα, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., από το λιμάνι της Τήνου στο λιμάνι της Σύρου, 32χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό σημειώθηκε σήμερα στις 9:45 το πρωί στη Χαλκιδική κατά τη διάρκεια του 49ου Ράλλυ ΔΕΘ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Πρότεινα ένα διαφορετικό μείγμα οικονομικής πολιτικής κοστολόγησα το ύψος του οικονομικού προγράμματος, κατά συνέπεια το σχέδιο που προτείναμε είναι απολύτως εφαρμόσιμο» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ Κ. Μητσοτάκης απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την χθεσινοβραδινή ομιλία του στη ΔΕΘ, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δωρεάν wi-fi στους δημόσιους χώρους μεταξύ των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης σκοπεύει να παράσχει μέσα στα επόμενα 4 χρόνια η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Ζακ Σιράκ εισήχθη σήμερα το πρωί σε νοσοκομείο του Παρισιού για θεραπεία οξείας λοίμωξης των πνευμόνων, ανακοίνωσε η οικογένειά του.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έκρηξη σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή Τσέλσι του Μανχάταν, προκαλώντας τον τραυματισμό τουλάχιστον 29 ανθρώπων, μια σκόπιμη, εγκληματική ενέργεια, όπως τη χαρακτήρισαν οι αρχές, σύμφωνα με τις οποίες οι ερευνητές δεν έχουν αποδείξεις ότι υπάρχει «σύνδεση με την τρομοκρατία».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos