Τετάρτη, 01 Απριλίου 2015 - Psts.gr

Καλείσθε την 6η Απριλίου 2015 ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία, σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με έκπληξη και απορία ακούμε τις τελευταίες εβδομάδες τις προθέσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ δια στόματος της αναπληρώτριας Υπουργού Οικονομικών, κας Ν. Βαλαβάνη, σχετικά με την αύξηση του ΦΠΑ στα αποκαλούμενα και ως "πλούσια" και "τουριστικά" νησιά των Κυκλάδων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά τα ακραία καιρικά φαινόμενα της 11ης και 12ης Φεβρουαρίου 2015, ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Νίκο Σέργη, επισκέφθηκαν την πληγείσα περιοχή. Μετά την αυτοψία και την καταγραφή των ζημιών και επιδεικνύοντας τα αντανακλαστικά της Δημοτικής Αρχής, ο Μανόλης Μαργαρίτης εισήγαγε την επόμενη ημέρα το θέμα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το οποίο ομόφωνα αποφάσισε να αιτηθεί ο Δήμος την κήρυξη της περιοχής σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αξιότιμε κύριε Αναπληρωτή Υπουργέ,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τακτική Συνεδρίαση του Δ.Σ. Κληροδοτήματος «ΠΑΝ. ΚΟΥΤΡΕΛΗ» Δημοτικής Κοινότητας Μάρπησσας την Μ. Τρίτη 7/4/2015 και ώρα 20.00 μμ για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε στο παρακάτω θέμα ημερήσιας διάταξης :

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στα πλαίσια των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Υπουργείου Παιδείας μαθητές του 3ου Λυκείου Καλλιθέας σε συνεργασία με το Σύλλογο Φιλωτιτών Νάξου και τη "Βιβλιοθήκη Ανωμερίτη" θα επισκεφθούν μαζί με τους καθηγητές τους τη Νάξο από 2 έως 5 Απριλίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο χρόνος, αυτό το ορμητικό ποτάμι που κυλά και μας παρασύρει στη δίνη του, μας έφερε για άλλη μια φορά με τη Χάρη του Θεού, ενώπιον της μεγαλύτερης εορτής της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας που είναι η Ανάσταση του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα για την Μεγάλη Εβδομάδα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πληροφορηθήκαμε ότι σήμερα Τετάρτη 1/4 θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου με συμμετοχή Δημάρχων και άλλων φορέων με θέμα την ενδεχόμενη αύξηση του ΦΠΑ στο Αιγαίο, με βάση φήμες από ανώνυμες πηγές.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos