ΚΟΙΝΩΝΙΑ (905)

Φόβους για μια τραγωδία άνευ προηγουμένου εκφράζουν οι ιταλικές Αρχές έπειτα από τη χιονοστιβάδα που ακολούθησε τις τέσσερις απανωτές σεισμικές δονήσεις στην κεντρική Ιταλία και η οποία έπληξε ένα 4στερο ξενοδοχείο στη Φαριντόλα με αποτέλεσμα τουλάχιστον 30 άτομα να αγνοούνται.

Μέχρι και 30 άνθρωποι φέρεται ότι έχασαν τη ζωή τους όταν έπεσε χιονοστιβάδα σε ξενοδοχείο της Πεσκάρα, επαρχίας του Αμπρούτσο, έπειτα από τις σεισμικές δονήσεις που έπληξαν χθες την κεντρική Ιταλία, μετέδωσαν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Ένα ζευγάρι στην Ουκρανία, που δεν μπορούσε να κάνει παιδί, απέκτησε τελικά μωρό με την μέθοδο της «εξωσωματικής των τριών γονιών».

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Αμπντουλγκαντίρ Μασαρίποφ, φερόμενος ως δράστης της ένοπλης επίθεσης που κόστισε τη ζωή σε 39 ανθρώπους στο κλαμπ Reina, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Τουλάχιστον 37 είναι οι νεκροί από τη συντριβή αεροσκάφους μεταφοράς εμπορευμάτων Boeing 747, κοντά στο αεροδρόμιο Μανάς του Κιργιστάν.

Τουλάχιστον 24 είναι οι νεκροί από τη βύθιση του πλοιαρίου στον ποταμό Γάγγη, στο ομόσπονδο κρατίδιο Μπιχάρ στα βόρεια της Ινδίας, ενώ τα σωστικά συνεργεία ολοκλήρωσαν την προσπάθεια για την ανάσυρση των θυμάτων.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

captcha

Σύνδεση / Εγγραφή