×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Ιταλία: Δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες από έκρηξη σε πολυκατοικία

03 Ιουνίου 2014 11:06

Δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες είναι ο απολογισμός της έκρηξης που σημειώθηκε τη νύχτα εξαιτίας διαρροής φυσικού αερίου, σε πολυκατοικία της Φότζια, στη Νότια Ιταλία.

Από την μερική κατάρρευση της πολυκατοικίας, έχασαν την ζωή τους μια γυναίκα 29 ετών και ο σύζυγός της 37 ετών.

Σοβαρά εγκαύματα φέρει ένας 85χρονος, ενώ το παιδί του ζευγαριού που υπέκυψε, τεσσάρων ετών, μεταφέρθηκε επίσης με τραύματα στο νοσοκομείο, αλλά η κατάσταση της υγείας του δεν θεωρείται κρίσιμη. Ένα ακόμη ζευγάρι που ζούσε στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας, τραυματίσθηκε επίσης, από την έκρηξη.

Τις σοβαρότερες ζημιές παρουσιάζουν τα διαμερίσματα που βρίσκονται στο ισόγειο και στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας. Η έκρηξη κατέστρεψε επίσης και δεκάδες σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ένας από τους ένοικους, χθες το απόγευμα ο ίδιος είχε καλέσει τους τεχνικούς της υπηρεσίας φυσικού αερίου, λόγω της έντονης μυρωδιάς που είχε αισθανθεί.

Οι ίδιοι, όμως, τον είχαν καθησυχάσει, λέγοντάς του ότι τα μηχανήματά τους δεν είχαν εντοπίσει καμία απολύτως διαρροή φυσικού αερίου.

Τα κτίρια που βρίσκονται στην οδό της Φότζια στην οποία σημειώθηκε η έκρηξη εκκενώθηκαν για προληπτικούς λόγους.

www.kathimerini.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos