Το σπαραχτικό μήνυμα της 7χρονης από τη Συρία: «Προσευχηθείτε για εμάς. Αντίο»

06 Δεκεμβρίου 2016 12:57

Ένα σπαρακτικό μήνυμα ανέβασε στον λογαριασμό της στο Twitter η 7χρονη Μπάνα Αλαμπέντ από τη Συρία, το κορίτσι που έχει βρεθεί στο επίκεντρο του παγκοσμίου ενδιαφέροντος με τις αναρτήσεις της στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης για τους βομβαρδισμούς της πόλης της, το Χαλέπι.


Το σπαραχτικό μήνυμα της 7χρονης από τη Συρία: «Προσευχηθείτε για εμάς. Αντίο»
Το μήνυμα που έστειλε η 7χρονη τη Δευτέρα στους 200.000 ακολούθους της στο Twitter γράφει: “Προσευχηθείτε για εμάς. Αντίο”, προκαλώντας διεθνή ανησυχία για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η μικρή.
Είχαν προηγηθεί άλλες αναρτήσεις της στον λογαριασμό που μοιράζεται με τη μητέρα της, την Κυριακή, όπου ανέφερε: “Είμαστε σίγουρες ότι ο στρατός πρόκειται να μας αιχμαλωτίσει τώρα. Θα συναντηθούμε μία άλλη μέρα, αγαπημένε κόσμε”.
Ο συγκεκριμένος λογαριασμός στη συνέχεια διαγράφηκε, χωρίς καμία εξήγηση, ωστόσο μετά επανήλθε με το νέο συγκλονιστικό μήνυμα: “Υπό επίθεση. Κανένα μέρος να πάμε, κάθε λεπτό μοιάζει με θάνατο. Προσευχηθείτε για εμάς. Αντίο”.

Η Μπάνα έχει αναρτήσει κι άλλα συγκλονιστικά μηνύματα στο παρελθόν, όπως εκείνο που ανέβασε στις 27 Νοεμβρίου: “Σήμερα δεν έχουμε σπίτι, βομβαρδίζεται και εγώ βρίσκομαι ανάμεσα σε συντρίμμια. Είδα θανάτους και παραλίγο να πεθάνω”.
Η μητέρα της 7χρονης δημιούργησε τον λογαριασμό της κόρης της στο Twitter στα τέλη Σεπτεμβρίου, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη για τα όσα γίνονται στο Χαλέπι. Ανάμεσα στις συγκλονιστικές αναρτήσεις της Μπάνα ήταν και βίντεο όπου ακούγονταν βομβαρδισμοί και η φωνή της 7χρονης στην κάμερα, να ζητάει βοήθεια.

www.ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos