Ύποπτος και για δεύτερο φόνο ο Αφγανός φαντομάς της Κέρκυρας

19 Δεκεμβρίου 2016 12:50

Τη μία μετά την άλλη διαδέχονται οι αποκαλύψεις για τη δράση του Αφγανού Χουσεΐν Χαβάρι, ο οποίος πριν βρεθεί στη Γερμανία είχε περάσει από την Ελλάδα, ενώ είχε επιτεθεί και σε μια 20χρονη στην Κέρκυρα.


Ο Αφγανός μετανάστης ο οποίος συνελήφθη στις 3 Δεκεμβρίου στο Φράιμπουργκ της Γερμανίας για τη δολοφονία της 19χρονος Μαρίας, φοιτήτριας Ιατρικής και κόρης του Κλέμενς Λαντενμπάργκερ, μέλους της Νομικής Υπηρεσίας της Κομισιόν, ελέγχεται και για δεύτερο φόνο, αυτόν της 27χρονης δρομέα Carolin G., η οποία βρέθηκε νεκρή λίγες εβδομάδες μετά την άτυχη Μαρία 30χλμ μακριά από το Φράιμπουργκ, πόλη του πρώτου εγκλήματος, στην περιοχή του Έντινγκεν.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, DNA του Αφγανού βρέθηκε επάνω σε ένα γυναικείο μοβ ποδήλατο, που εντοπίστηκε 500 μέτρα μακριά από το σημείο της δολοφονίας της Μαρίας. Στον τόπο του ειδεχθούς εγκλήματος βρέθηκε και μία τρίχα από τα μαλλιά του, καθώς και ένα μαύρο κασκόλ το οποίο είχε επάνω γενετικό υλικό του Χ. Καβάρι.

Η γερμανική Αστυνομία κίνησε γη και ουρανό αναθέτοντας σε 68 εξειδικευμένους σε τέτοιου είδους εγκλήματα αξιωματικούς την υπόθεση εκείνη και ανακρίνοντας 1.400 άτομα με χρήση ψηφιακής τεχνολογίας, έφτασε στα ίχνη του.
Πλέον ενώνει τα κομμάτια του παζλ για να εντοπίσει σχέση του πρόσφυγα και με δολοφονία της 27χρονης.

www.ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos