Ομολόγησε ο μακελάρης του Reina - Κρύφτηκε κάτω από το κρεβάτι για να μην συλληφθεί

17 Ιανουαρίου 2017 11:02

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Αμπντουλγκαντίρ Μασαρίποφ, φερόμενος ως δράστης της ένοπλης επίθεσης που κόστισε τη ζωή σε 39 ανθρώπους στο κλαμπ Reina, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.


Ομολόγησε ο μακελάρης του Reina - Κρύφτηκε κάτω από το κρεβάτι για να μην συλληφθεί [photos & vid]
Σύμφωνα με τη Ηurriyet, κατά την επιχείρηση της αστυνομίας στο σπίτι όπου είχε βρει καταφύγιο, στην περιοχή Εσενγιούρτ της Κωνσταντινούπολης, ο Μασαρίποφ ή Αμπού Μοχαμάντ Χορασανί -που ήταν το κωδικό του όνομα- κρύφτηκε κάτω από το κρεβάτι προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη.

Μαζί του, στο πολυτελές διαμέρισμα που βρίσκεται σε απόσταση μόλις 40 χιλιομέτρων από το νυχτερινό κέντρο ήταν και ο 4χρονος γιος του Εσενγιούρτ, τον οποίο είχε πάρει πριν από μερικές ημέρες, σε συνεννόηση με τη γυναίκα του, ώστε να έχει «κάλυψη» και να μην κινεί υποψίες.

Σύμφωνα με τον κυβερνήτη της Κωνσταντινούπολης, ο 34χρονος Μασαρίποφ, ο οποίος έχει γεννηθεί στο Ουζμπεκιστάν, μιλά τέσσερις γλώσσες και είχε εισέλθει παρανόμως στην Τουρκία, ομολόγησε ότι είναι ο δράστης του μακελειού. Την ευθύνη για την επίθεση έχει ήδη αναλάβει το Ισλαμικό Κράτος.

www.ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos