Στην τελική ευθεία: FBI, CNN και Ρωσία βγάzουν νικητή

01 Νοεμβρίου 2016 11:36

Καθώς η μονομαχία των υποψηφίων του Δημοκρατικού και του Ρεπουμπλικανικού κόμματος για την προεδρία των ΗΠΑ εισέρχεται στην τελευταία... βασανιστική εβδομάδα, βγαίνουν και τα τελευταία όπλα, είτε πρόκειται για το FBI είτε για την «αιώνια εχθρό Ρωσία» είτε για τις «μιλημένες» ερωτήσεις του CNN.


Οι προβολείς τώρα έχουν πέσει πάνω στη Χίλαρι Κλίντον μετά την απόφαση του FBI να εξετάσει τα νέα ηλεκτρονικά μηνύματά της αλλά και την αποκάλυψη ότι αυτή ήξερε εκ των προτέρων τι θα την ρωτήσουν στα debates. Κακά νέα για την Κλίντον καθώς παραδοσιακά ο υποψήφιος που κυριαρχεί στα πρωτοσέλιδα λίγο πριν από τις εκλογές χάνει έδαφος, αν και σ' αυτή την ανατρεπτική και διόλου συνηθισμένη προεκλογική εκστρατεία, τίποτα δεν είναι συνηθισμένο. Κι εξάλλου, ήδη πολλοί Αμερικανοί θεωρούν την Κλίντον ως αναξιόπιστη αλλά πιο κατάλληλη για πρόεδρο από τον Τραμπ, όπως και σύσσωμο σχεδόν το Χόλιγουντ που έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη για τη χρηματοδότηση της εκστρατείας της.

Στο μεταξύ, κι ενώ ο Τραμπ «χαίρεται» για τη «φαύλη» Κλίντον και υπόσχεται να καθαρίσει τους στάβλους του Αυγεία -την Ουάσιγκτον-, δημοσίευμα των «Financial Times» σπεύδει να υπενθυμίσει στους αναγνώστες τις διασυνδέσεις του με τη Ρωσία και όλες τις μπίζνες που έκανε ή επιχείρησε να κάνει, κιόλας από την εποχή Γκορμπατσόφ.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos