Σήμερα η ανάκριση Νετανιάχου για τα «δώρα» από επιχειρηματίες

02 Ιανουαρίου 2017 17:28

Εκπρόσωποι της αστυνομίας πρόκειται να επισκεφτούν σήμερα την πρωθυπουργική κατοικία, στην Ιερουσαλήμ, προκειμένου να ανακρίνουν τον Μπέντζ


Όπως μεταδίδουν τα ισραηλινά ΜΜΕ, την εντολή για την ανάκριση του Ισραηλινού πρωθυπουργού έδωσε ο εισαγγελέας, που διενήργησε την προκαταρκτική εξέταση και εκτίμησε ότι υπάρχουν επαρκεί στοιχεία για την έρευνα.
Το γραφείο του Νετανιάχου αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι υπάρχει κάτι επιλήψιμο στην υπόθεση. «Το υποτιθέμενο συμβάν θα αποδειχτεί ανυπόστατο», είπε εκπρόσωπος της οικογένειας τη Δευτέρα και πρόσθεσε «επαναλαμβάνουμε: δεν θα υπάρξει κάτι, γιατί δεν υπάρχει κάτι».
Σύμφωνα με την Haaretz και άλλες εφημερίδες, τα υποτιθέμενα δώρα που έλαβε ο Νετανιάχου από Ισραηλινούς και ξένους επιχειρηματίες, έχουν αξία χιλιάδων σεκέλ.
Ο 67χρονος Νετανιάχου είναι στην εξουσία από το 1996. Εάν παραμείνει στο αξίωμα μέχρι το τέλος του ερχόμενου έτους θα είναι ο Ισραηλινός ηγέτης με τη μεγαλύτερη θητεία στην ιστορία της χώρας.

www.ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos