Παρασκευή, 08 Ιουλίου 2016 - Psts.gr

Λόγω των μειωμένων βροχοπτώσεων και κατ’ επέκταση των περιορισμένων αποθεμάτων ύδατος και ειδικά στους ταμιευτήρες της Φανερωμένης και των Εγγαρών, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων εφιστά την προσοχή και ζητά τη συμμετοχή όλων στην προσπάθεια ορθολογικής χρήσης και όχι άσκοπης και πολλές φορές υπερβολικής κατανάλωσης του πόσιμου ύδατος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σας καλούμε στην Έκτακτη Συνεδρίαση {α) λόγω του επείγοντος του 1ου θέματος ως προς την σύναψη της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου του Δήμου Ρόδου και της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ. μετά της απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η παρακάτω διακομιδή ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όσοι είχαν την ευκαιρία να βρεθούν το βράδυ του Σαββάτου 2 Ιουλίου στο Ανοιχτό Θέατρο Λευκών, είχαν την τύχη να ταξιδέψουν νοερά, μέσα από μελωδικά ακούσματα, στη μαγεία της αισθαντικότητας που χαρίζει η παγκόσμια γλώσσα της μουσικής τέχνης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 255-257 και 268 του Ν.3463/2006 (Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων) και τις διατάξεις του άρθρου 3 του ΦΕΚ Β’ 1492/2007, σας προσκαλούμε σε δημόσια τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π., που θα γίνει την 14η Ιουλίου 2016 ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Το υπό διαβούλευση νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης “Περί αναδιοργάνωσης των Υποθηκοφυλακείων της χώρας”, επιφέρει ένα ακόμη καίριο πλήγμα στη νησιωτική Ελλάδα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιπλέον, σε βάρος του σχηματίστηκε ξεχωριστή δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεδομένη η πολιτική βούληση της περιφερειακής αρχής να συνδράμει με όλες τις δυνάμεις της και οικονομικά, για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των νησιωτών

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η οξυμένη μορφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των νησιών και αφορούν άμεσα στην καθημερινότητα της ζωής τους, δεν μπορεί να καλυφθεί από οποιαδήποτε φαντασμαγορική φιέστα κι αν επιχειρείται, για να «εμπεδώσει» στους νησιώτες, ότι «δήθεν» φεύγουν από τη μιζέρια, λύνονται τα προβλήματα στην υγεία, στην υδροδότηση, στις συγκοινωνίες του, ή στην εργασία τους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Σύνδεσμος «Οι Φίλοι του Ελληνικού Νησιού και της Θάλασσας», διοργανώνει το MuSifanto 2016, το 3ο Φεστιβάλ Μουσικής Σίφνου, που θα πραγματοποιηθεί από τις 5 ως τις 11 Ιουλίου 2016.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos