×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Η Microsoft «αποκαλύπτει» τα Windows 8.1

31 Μαϊος 2013 09:30

Η αμερικανική εταιρεία γνωστοποίησε ορισμένες από τις αλλαγές που θα φέρει η επικείμενη αναβάθμιση των Windows 8, όπως την επαναφορά του πλήκτρου «Έναρξη».

Η Microsoft έδωσε και επίσημα τις πρώτες πληροφορίες για τις βελτιώσεις που θα ενσωματώνουν τα Windows 8.1, η πρώτη αναβάθμιση των λειτουργικών της συστημάτων Windows 8 και Windows RT. Η ανακοίνωση έγινε μέσω του μπλογκ της εταιρείας, όπου αναρτήθηκαν και στιγμιότυπα από τα Windows 8.1, όπου φαίνονται οι αλλαγές.

Πριν από μερικές εβδομάδες, και πάλι μέσω του μπλογκ της, η Microsoft είχε επιβεβαιώσει τις φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και εβδομάδες για την επικείμενη κυκλοφορία της αναβάθμισης του νέου λειτουργικού της, το οποίο κλείνει επτά μήνες κυκλοφορίας.

Στη σχετική ανάρτηση, η εταιρεία ανέφερε ότι τα Windows 8.1 θα παραχωρηθούν δωρεάν σε όσους χρησιμοποιούν ήδη κάποιο από τα Windows 8 και Windows RT στον υπολογιστή ή την ταμπλέτα τους. Επίσης, έκανε γνωστό πως η πρώτη δοκιμαστική έκδοση των Windows 8.1 θα διατεθεί στις 26 Ιουνίου, πρώτη ημέρα του ετήσιου συνεδρίου που διοργανώνει η εταιρεία για προγραμματιστές, όπου και θα αποκαλύψει όλα τα χαρακτηριστικά της αναβάθμισης.

www.kathimerini.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos