Εντυπωσιακή έκρηξη… Smartphone στα χέρια του κατόχου του (Βίντεο)

20 Ιανουαρίου 2017 18:04

Κάμερα από κύκλωμα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή που ένα smartphone εξερράγη στα χέρια του κατόχου του. Σύμφωνα με τη Daily Mail, το κινητό πιστεύεται πως ήταν το ολοκαίνουριο iPhone 7.

Το βίντεο καταγράφηκε σε μέρος που δεν κατονομάζεται και δείχνει δύο άνδρες να συζητούν σε εργαστήριο επισκευής τηλεφώνων. Ο ένας από τους δύο έκανε scroll στο τηλέφωνό του. Στη συνέχεια το κινητό εξερράγη στα χέρια του κι εκείνος πέταξε τη φλεγόμενη συσκευή στο πάτωμα.

Το δημοσίευμα σημειώνει πως το τηλέφωνο μοιάζει να φορτίζεται λίγο πριν εκραγεί.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα Flyheight με τη σημείωση: «Ένας άνδρας παίζει με το iPhone 7 και ξαφνικά το τηλέφωνο εκρήγνυται και παίρνει φωτιά».

Περιστατικά έκρηξης iPhone αναφέρθηκαν στην Κίνα τον περασμένο μήνα και η Apple επιβεβαίωσε πως το iPhone 6S αντιμετωπίζει ζητήματα με τη μπαταρία, Υπάρχει μάλιστα πρόγραμμα αντικατάστασης που «τρέχει».

Τον Δεκέμβριο η Apple εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με αρκετά iPhone 6s στην Κίνα που πήραν φωτιά, αποδίδοντας τα περιστατικά σε εξωγενείς παράγοντες.


www.techit.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos