Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2016 - Psts.gr

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 7/12, οι κάτωθι διακομιδές ασθενών που έχριζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Πάρου - Αντιπάρου ευχαριστεί θερμά τα μέλη του και ιδιαίτερα τους νέους αιμοδότες του για την προσφορά τους στην επιτυχία της χειμερινής αιμοληψίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η απεργία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας που έχει δέσει τα πλοία στα λιμάνια λήγει επίσημα το πρωί της Πέμπτης 8 Δεκεμβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Μετεωρολογικού Σταθμού Πάρου, ιδιοκτησίας του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο Οκτώβριος του 2016 ήταν εξαιρετικά πιο άνυδρος από τον αντίστοιχο μήνα του 2015 καθώς τα χιλιοστά βροχής ήταν 4,6 και 34,4 αντίστοιχα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι γυναίκες και οι άνδρες που ξυρίζουν τακτικά ή αφαιρούν τις τρίχες από το σώμα τους είναι πιθανότερο να κολλήσουν κάποιο σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η "Λευκή Νύχτα" της Τήνου θα γίνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 2,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 05:22, την Τετάρτη 7/12, με επίκεντρο 22 χιλιόμετρα ανατολικά - νοτιοανατολικά της Ίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θα ήθελα από καρδιάς να συγχαρώ το Αστυνομικό Τμήμα Θήρας για την εξάρθρωση της σπείρας, η οποία εξαπατούσε πολίτες με διάφορα προσχήματα και τεχνάσματα και τους αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 76 του Ν. 3852/2010 σας προσκαλούμε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 11:00π.μ. .

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η μέθοδος διάθεσης που εφαρμόζεται είναι αυτή της Υγειονομικής Ταφής μη επικίνδυνων στερεών αποβλήτων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos