ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ (4405)

Την Πέμπτη το απόγευμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Αν. Υπουργό Υγείας, κ. Α. Ξανθό, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, στην οποία συμμετείχε ο Διοικητής του Νοσοκομείου, κ. Γιάννης Πετράκης, ο Διοικητικός Διευθυντής του Νοσοκομείου, κ. Νικόλαος Τρίτζαλης, ο εκπρόσωπος της Ε.Ι.ΝΟ.Σ. γιατρός ορθοπεδικός, κ. Αλέξανδρος Λημναίος, και ο εκπρόσωπος των εργαζομένων του Νοσοκομείου, κ. Αντώνης Μαρώτης.

Δεν είναι δυνατόν η μεγαλύτερη νησιωτική περιφέρεια της Ευρώπης να αντιμετωπίζεται ισοπεδωτικά με τον απλό στατιστικό δείκτη «εισόδημα ανά κάτοικο»

Μεγάλη έκπληξη προκαλεί η αντιπαράθεση για την πιθανή τουριστική αξιοποίηση (ή κατ' άλλους εμπορική εκμετάλλευση) μικρού μέρους της παραλίας της Βαρβαρούσας στα βόρεια της Σύρου.

Η BLUE STAR FERRIES με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ευαισθητοποίηση για το κοινωνικό σύνολο, προκειμένου για την κάλυψη των έκτακτων συγκοινωνιακών αναγκών που έχουν δημιουργηθεί και την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των νησιών μας, ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιήσει έκτακτες δρομολογιακές προσεγγίσεις στη Λήμνο και την Ανάφη, ως εξής:

«Πως αλλιώς μπορεί να χαρακτηρίσει κάποιος την απαράδεκτη και προσβλητική συμπεριφορά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, απέναντι στους νησιώτες του Αιγαίου και τους συμπατριώτες μου Κυκλαδίτες;

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη βραδινές ώρες χθες, από το λιμάνι της Νάξου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Α/Ψ "ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ" Ν.Ν. 57, 74χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν κορυφαίοι τουριστικοί προορισμοί της χώρας, όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη, όσον αφορά τις υποδομές υποδοχής και φιλοξενίας τουριστών (αεροδρόμια, λιμάνια, κέντρα υγείας), αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στους προορισμούς αυτούς, επεσήμανε ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος, κατά την ομιλία του στην Επιτροπή Περιφερειών της Βουλής, στην οποία ήταν προσκεκλημένη η Αναπληρώτρια Υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά και ο Γενικός Γραμματέας Γ. Ζαχαράτος.

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων κατόπιν επαναλαμβανόμενων καταγγελιών συστήνει στους επιχειρηματίες μέλη του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς το τελευταίο διάστημα έχει ενταθεί το φαινόμενο εμφάνισης επιτηδείων, που επισκέπτονται κατ ιδίαν ή επικοινωνούν τηλεφωνικά με τις επιχειρήσεις των Κυκλάδων και παρουσιάζονται ως εκπρόσωποι ή συνεργάτες Υπουργείων ή/και του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, με σκοπό την είσπραξη χρημάτων.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Σύνδεση / Εγγραφή