ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ (5930)

Μοναδικό γεγονός στην πολιτική και εκκλησιαστική ιστορία της σύγχρονης Ελλάδος

Με την επιστολή αυτή θα θέλαμε καταρχάς να σας εκφράσουμε για άλλη μια φορά τις πιο θερμές ευχαριστίες μας για τη συνεχόμενη - από το 2005 - συμβολή της εταιρείας σας, με τη συστηματική δρομολόγηση ταχύπλοων πλοίων για μεγάλο χρονικό διάστημα κατ’ έτος, στη θεαματική βελτίωση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης των νησιών των Δυτικών Κυκλάδων με τον Πειραιά καθώς και στην αύξηση της τουριστικής κίνησης.

Την 19-10-2016 το πρωί συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου, 25χρονος ημεδαπός γιατί προέβαινε παράνομα σε εξόρυξη πέτρας, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.

Σχηματισμός δικογραφίας για κλοπή στη Μύκονο Την 18-10-2016 καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου ότι την 17/18-10-2016 νυχτερινές ώρες άγνωστος δράστης παραβίασε υπαίθριο χώρο της ΔΕΔΗΕ και αφαίρεσε καλώδια χαλκού. Διενεργείται έρευνα.

Οι προβλέψεις για τα έσοδα κατά το εννεάμηνο του 2016 έχουν διαψεύσει πλήρως όσους μιλούσαν για ελλείμματα. Άρα, κανένας κόφτης δεν πρόκειται να υπάρξει και καμία νέα επιβάρυνση σε μεγάλη πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας, δήλωσε ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος, στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, κατά τη συζήτηση του προσχεδίου του Προϋπολογισμού του 2017.

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκε σήμερα, η παρακάτω διακομιδή ασθενών που έχριζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης,

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως στα δυτικά.του νομού Κυκλάδων θα είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού για αύριο Παρασκευή 21 Οκτωβρίου.

Με δύο πίνακες συμβολικής σημασίας που προσέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο και τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο Β΄, η Περιφέρεια τίμησε τον Πολιτικό και Θρησκευτικό Ηγέτη της Χώρας μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

captcha

Σύνδεση / Εγγραφή