ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ (4343)

Στα σαράντα χρόνια της επαγγελματικής μου πορείας και τα μόλις τρία της ενασχόλησής μου με την πολιτική δεν έχω μιλήσει ποτέ δημόσια σε προσωπικό τόνο.

Συγκεκριμένες προτάσεις για την ενίσχυση του ΕΚΑΒ στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, κατέθεσε ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος, στην συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Νίκο Παπαευσταθίου, το πρωί της Τρίτης, στο Περιφερειακό Μέγαρο της Ρόδου.

Τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Δικτύου EUNET Richard Stock και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Robert Schuman συνοδευόμενους από τον Πρόεδρο του Σπιτιού της Ευρώπης στη Ρόδο κο Μιχάλη Καβουκλή και τις κυρίες Άννα Χαρίτου και Μαριλένα Σωκιανού υποδέχθηκε η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Εθελοντισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κα Χαρίκλεια Ε. Γιασιράνη.

Η προϊσταμένη του Γραφείου Προώθησης Επιστημονικής Έρευνας του Ευρωπαϊκού Κέντρου Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Μνημείων κ. Φλώρα Καραγιάννη μαζί με τους συνεργάτες της μετέβη την περασμένη εβδομάδα στην Πάρο για την πραγματοποίηση γυρισμάτων του ντοκιμαντέρ-οδοιπορικό «Μεσαιωνικά λιμάνια του Αιγαίου και της Κύπρου».

Συγκεκριμένες προτάσεις για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος κατέθεσε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, εισηγητής του θέματος στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΝΠΕ που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα.

Στη σημερινή συνάντηση της ΕΝΠΕ με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, η Περιφερειάρχης κα Χριστιάνα Καλογήρου έθεσε στις πολλαπλές αρνητικές επιπτώσεις σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο που θα έχει στα νησιά του Βορείου Αιγαίου η επιβολή νέων φορολογικών μέτρων.

Την ανάγκη να προστατευτούν τα νησιά από μέτρα που στερούνται οικονομικής λογικής και ισοπεδώνουν το Σύνταγμα, την νησιωτικότητα και τον τουρισμό, επεσήμανε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, στο πλαίσιο της συνάντησής του με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ), η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Δίκυκλη μοτ-τα, που οδηγούσε 81χρονος ημεδαπός με συνεπιβάτισσα 74χρονη ημεδαπή, συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. αυτ-το, που οδηγούσε 40χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο οδηγός της μοτ-τας και σοβαρά η 74χρονη, η οποία διακομίστηκε σε Νοσοκομείο, για την παροχή Α' βοηθειών και ακολούθως με ελικόπτερο του Ε.Κ.Α.Β. σε Νοσοκομείο της Αθήνας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Σύνδεση / Εγγραφή