ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ (5812)

Στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την δημιουργία δομών ενίσχυσης του δικτύου παροχής κοινωνικών υπηρεσιών προς του νησιώτες, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος με απόφασή του, ενέταξε στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο 2014- 2020» τη δημιουργία Κοινωνικού Φαρμακείου Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων , προϋπολογισμού δημόσιας δαπάνης 126.360 ευρώ.

Θα λειτουργήσουν ως τοπικά σημεία αναφοράς, για την υποδοχή και ενημέρωση πολιτών και την διασύνδεσή τους με κοινωνικά προγράμματα και υπηρεσίες

Συνάντηση εργασίας για την πορεία των έργων και μελετών του Δήμου Ανάφης πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γεωργίου Λεονταρίτη.

Συνάντηση πραγματοποίησε την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου ο Βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με την Πρόεδρο της Ευρωομάδας της Αριστεράς GUE/NGL Γκάμπι Τσίμερ και άλλους Ευρωβουλευτές της ομάδας.

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Φολεγάνδρου, για τον τραυματισμό ημεδαπού ναυτικού (ειδικότητας ναυκλήρου), μέλος του πληρώματος του Ε/Γ-Ο/Γ “ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ” Ν. Πειραιά 11800.

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε, χθες, η παρακάτω διακομιδή ασθενούς, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Συνάντηση εργασίας στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου μεταξύ του Υπουργού Ναυτιλίας κου Θοδωρή Δρίτσα και του Δημάρχου Θήρας κου Νίκου Ζώρζου. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Θήρας κος Ηλίας Πελέκης καθώς και ο Σύμβουλος Ασφαλείας του Λιμενικού Ταμείου κος Δημήτρης Ταγκαλάκης.

Τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων και Πολιτικό Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας Κυκλάδων κ. Γιώργο Λεονταρίτη επισκέφθηκαν χθες το πρωί στο γραφείο του, ο Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Νοτίου Αιγαίου, Αρχιπύραρχος Άγγελος Τριπολιτσιώτης και ο νέος Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ερμούπολης, Επιπυραγός Μαυραγάνης Παναγιώτης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

captcha

Σύνδεση / Εγγραφή