ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ (5357)

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι της Νάξου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ» Ν.Ν. 57, 69χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Σαντορίνη, προορισμός όλο τον χρόνο» και της διατήρησης του δυνατού ονόματος του νησιού μας σε διεθνές επίπεδο, ο Δήμος Θήρας, σε συνεργασία με τα κατά τόπους γραφεία του ΕΟΤ σε όλο τον κόσμο αλλά και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, φιλοξενεί, ξεναγεί και ενημερώνει τους ξένους δημοσιογράφους που επισκέπτονται το νησί μας.

Η από Ερμουπόλεως δήλωση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου ότι η κυβερνητική πλειοψηφία ψηφίζει και εφαρμόζει αντισυνταγματικές και εγκληματικές διατάξεις αποτελεί την επιτομή της αναλγησίας, της ανικανότητας και με της κάθε τρόπο προσκόλλησης στην εξουσία.

Οκτώ χρόνια πολυσήμαντης δράσης και συνεχούς παρουσίας στα πολιτιστικά πράγματα της Τήνου συμπληρώνει φέτος το Μουσείο Μαρμαροτεχνίας. Με αυτήν την αφορμή, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει το Σάββατο 28 Μαΐου (ώρα 21:00), στον υπαίθριο χώρο του Μουσείου, βραδιά γεμάτη ρυθμούς και ακούσματα από την ελληνική παράδοση.

Σε μια ιδιαίτερα ενθουσιώδη ατμόσφαιρα, στο κατάμεστο από μαθητές Δημοτικών σχολείων της Ρόδου γήπεδο του «Βενετοκλείου», πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί ο αγώνας μπάσκετ επίδειξης του Γ.Σ. Δωδεκάνησος, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Πληροφορηθείς το περιεχόμενο της ανακοίνωσης της κομματικής οργάνωσης των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» των Κυκλάδων, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γεώργιος Λεονταρίτης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Μια παράσταση άγριου και πρωτοφανούς «δουλέματος» παίχτηκε στην σκηνή του θεάτρου «Απόλλων» στην Ερμούπολη της Σύρου.

Ένα χρόνιο πρόβλημα των κτηνοτρόφων της Κύθνου, αποτελούσε το γεγονός ότι έως σήμερα ο μεγαλύτερος όγκος της παραγωγής κρέατος, καταναλώνεται τοπικά, χωρίς να μπορούν να εξαχθούν εκτός νησιού σφάγια ζώων, εφόσον το Παλιό Σφαγείο στο νησί, δεν είχε τις απαραίτητες από τη νομοθεσία αδειοδοτήσεις και λειτουργούσε με πρόσκαιρες άδειες «κρεοσκοπικού έλεγχου» από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Σύνδεση / Εγγραφή