ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ (5264)

Ιεραρχήθηκαν τα ζητήματα πρώτης προτεραιότητας που ο βουλευτής ανέλαβε να προωθήσει στα αρμόδια κυβερνητικά όργανα

Σε συνέχεια της επικοινωνίας του Δήμου Θήρας με τον πρόεδρο της ΑΕΜΥ κο Σταύρου, εκφράζεται η ανησυχία σχετικά με τη δυσκολία ανεύρεσης καταλυμάτων για το προσωπικό του Νοσοκομείου Θήρας. Η μη ανεύρεση κατοικιών δημιουργεί προφανή προβλήματα.

Δήλωση του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου Δια Βίου Μάθησης Άγγελου Ανανία για την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας να καταργήσει το Εξεταστικό Κέντρο του ΕΠΑΛ Αμοργού για τις πανελλαδικές εξετάσεις:

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες, η παρακάτω διακομιδή ασθενούς, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Την 30-04-2016 το πρωί συνελήφθησαν στη Θήρα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας έξι υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 25, 25, 28, 32, 38 και 43 ετών, γιατί εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες σε ακίνητο ιδιοκτησίας του 45χρονου, που επίσης συνελήφθη.

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Α ΚΥΚΛΑΔΩΝ καλεί όλους τους Συριανούς στην εκδήλωση αλληλεγγύης στους πρόσφυγες που διοργανώνουν οι μαθητές του Γενικού Λυκείου Σύρου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Μαΐου 2016 στις 18:00 στο σχολικό συγκρότημα Μάννα στην αίθουσα “Κωνσταντίνος Τουλούπης”. Θα πραγματοποιηθεί προβολή της ταινίας animation "Βαλς με τον Μπασίρ" και θα ακολουθήσει συζήτηση με θέμα το προσφυγικό ζήτημα. Επιπλέον, αντί για εισιτήριο μπορεί κανείς να φέρει τρόφιμα για τους πρόσφυγες από την προτεινόμενη λίστα.

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Θήρας, από τον κυβερνήτη του Ε/Γ – Τ/Ρ «ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΙΑΝΝΗΣ» Ν. Ύδρας 163 ότι 62χρονος αλλοδαπός επιβαίνων του σκάφους, το οποίο έπλεε στην περιοχή «ΖΕΣΤΑ ΝΕΡΑ» Παλαιάς Καμμένης ν. Θήρας απώλεσε τις αισθήσεις του.

Η εικόνα του λιτού επιτάφιου που είναι φτιαγμένος από ξύλα της θάλασσας και στολισμένος με ελάχιστα αγριολούλουδα, πραγματικά προκαλεί δέος...

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Σύνδεση / Εγγραφή