Σάββατο, 08 Οκτωβρίου 2016 - Psts.gr

Ο γηραιότερος άνθρωπος που πέθανε στη Γη -τουλάχιστον με βάση τα αποδεδειγμένα στοιχεία- ήταν η Γαλλίδα Ζαν Καλμάν, η οποία απεβίωσε το 1997 σε ηλικία 122 ετών, έχοντας γεννηθεί προτού κτισθεί ο πύργος του Άϊφελ. Παρόλο που το προσδόκιμο ζωής εμφανίζει τάση ανόδου, η πιθανότητα να φθάσει κανείς -και πολύ περισσότερο να ξεπεράσει- τα χρόνια της είναι μηδαμινή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον «παγκόσμιο ιστό φορολογικών πληροφοριών» για την αποκάλυψη του μαύρου χρήματος που κρύβεται σε φορολογικούς παραδείσους και της φορολογικής κλοπής και απάτης μπαίνουν οι ελληνικές φοροελεγκτικές αρχές από τους επόμενους μήνες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με το Facebook να μετρά ήδη 30 εκατομμύρια «νεκρούς χρήστες» των οποίων τα προφίλ συνεχίζουν να υπάρχουν στο διαδίκτυο, το κάθε κοινωνικό δίκτυο ακολουθεί τη δική του πολιτική για όσους πεθαίνουν.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Όλοι οι πολίτες της ΕΕ που κατοικούν στη Βρετανία θα μπορούν να παραμείνουν απρόσκοπτα στη χώρα και μετά το Brexit, αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Daily Telegraph, που επικαλείται κυβερνητικές πηγές.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυξάνεται ο δραματικός απολογισμός από το πέρασμα του τυφώνα Μάθιου στην Αϊτή, με τον αριθμό των θυμάτων να αγγίζει πλέον τους 842 σύμφωνα με τα σωστικά συνεργεία. Την ίδια ώρα, τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Φλόριντα εξαιτίας του τυφώνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos