Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016 - Psts.gr

«Αντίο» με ένα κουτί... μπακλαβά, ώστε να αναπολεί την Ελλάδα με «γλυκές σκέψεις», είπε ο απερχόμενος Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος αναχώρησε μετά από τη διήμερη επίσκεψή του στην Αθήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Πάρου στην προσπάθεια του να ενισχύσει την συμμετοχή των πολιτών στα κοινά και κυρίως στη διαδικασία λήψης των αποφάσεων, πραγματοποίησε την συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης απογευματινή ώρα με την ελπίδα ότι αυτό θα αυξήσει την προσέλευση των πολιτών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε απάντηση της επιστολής σας (αρ. πρωτ. 178919/24-10-2016 εισερχόμενου εγγράφου σε ΥΠ.Π.Ε.Θ.), σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πιλοτικά συστήματα «έξυπνης» στάθμευσης (Smart Parking) και «έξυπνου» φωτισμού (Smart Lighting), θα εγκατασταθούν στην Χαλκίδα, την πρώτη πόλη στην Ελλάδα, υποστηριζόμενα από μία ενιαία πλατφόρμα έξυπνης πόλης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έναν καταπληκτικό πίνακα ζωγραφικής δώρισε τη Δευτέρα στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου ο Αγιογράφος και ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του φιλανθρωπικού Οργανισμού "Θεόφιλος" Ιωάννης Ναυπλιώτης, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο τις ευχαριστίες του για την προσφορά της ΕΑΣ στις πολύτεκνες και τρίτεκνες οικογένειες...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεματική υπήρξε η αύξηση των αφίξεων επιβατών στον νέο Κρατικό Αερολιμένα Πάρου κατά τους πρώτους τρείς μήνες λειτουργίας του, σύμφωνα με τα επίσημα καταγεγραμμένα στατιστικά στοιχεία του αεροδρομίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συμμετέχει μέσω της Διεύθυνσης Τουρισμού στην 32η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “PHILOXENIA 2016”, που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα από τις 18 έως τις 20 Νοεμβρίου στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 15-11-2016 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 41χρονος ημεδαπός γιατί εκτελούσε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στόχος η αποτροπή και η αντιμετώπιση των επιπτώσεων από φυσικές καταστροφές, στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos