Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016 - Psts.gr

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου, κατά την σημερινή συνεδρίασή του, ενέκρινε την πρόταση του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου για την υποβολή αιτήματος προς το Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων παράτασης των ισχυουσών συμβάσεων για την κάλυψη των επιδοτούμενων αεροπορικών γραμμών μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2016, προκειμένου να συνεχισθούν απρόσκοπτα τα αεροπορικά δρομολόγια που εξυπηρετούν τα μικρά νησιά της Περιφέρειας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πριν ελάχιστο χρονικό διάστημα η κυβέρνηση πανηγύριζε διότι χρειάσθηκαν μόνο δεκατεσσεράμισυ δισεκατομμύρια ευρώ για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Βέβαια πίσω από αυτό το σχετικά μικρό ποσό δεν έβλεπε η κυβέρνηση τι κρυβόταν. Δεν αναφέρομαι στο μηδενισμό των αξιών του δημοσίου και επομένως της περιουσίας των Ελλήνων. Αναφέρομαι στην ποιοτική αξιολόγηση των ίδιων των επενδυτών και του χρονικού ορίζοντα των τοποθετήσεών τους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου, με ψήφισμά του, που ενέκρινε σήμερα, Τετάρτη, με συντριπτική πλειοψηφία, πήρε αποστάσεις από την πρόθεση του Δημοτικού Συμβουλίου Κω, για την διενέργεια δημοψηφίσματος σχετικά με την λειτουργία hot spot στο νησί, διαφοροποιούμενο με τον τρόπο αυτό με κάθε ενέργεια και πρωτοβουλία που διαμορφώνει κλίμα διχασμού στην τοπική κοινωνία και εντείνει το αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί, όσον αφορά την διαχείριση του προσφυγικού – μεταναστευτικού ζητήματος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η εκκίνηση θα είναι 10:30 πμ από το πάρκινγκ του ξενοδοχείου Αφεντάκη.Η μετάβαση στο μοναστήρι θα γίνει με δικό σας μεταφορικό μέσο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το παλιό εμβληματικό κτήριο, στη είσοδο του οικισμού της Νάουσας, το οποίο λειτούργησε κατά τις προηγούμενες δεκαετίες ως ξενώνας του Ε.Ο.Τ. φαίνεται να αλλάζει προσεχώς όψη και χρήση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι Επιπτώσεις της Οικονομικής Κρίσης στην Υγεία του Ελληνικού Πληθυσμού» είναι το θέμα της ομιλίας του Καθηγητή Κοινωνικής και Προληπτικής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γιάννη Τούντα, στην τρίτη διάλεξη του Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από έξι αθλητές και αθλήτριες αποτελείται η αποστολή του ΑΟΜυκόνου για το πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού το οποίο θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο, 13-14/2 στο ΣΕΦ.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Από το Επαγγελματικό Λύκειο Πάρου ( ΕΠΑ.Λ. ) ανακοινώνεται ότι οι απόφοιτοι προηγουμένων ετών του ΕΠΑ.Λ., καθώς και οι παλαιοί απόφοιτοι Β΄ Κύκλου Τ.Ε.Ε. που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2016 για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, θα πρέπει να προσέλθουν στο σχολείο τους ή στο πλησιέστερο στην κατοικία τους ΕΠΑ.Λ. εφόσον διαμένουν εκτός Πάρου, για να υποβάλουν Αίτηση – Δήλωση, από την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου έως και την Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας εκπληκτικός Μανώλης Βασιλειάδης "πήρε" από το χέρι την ομάδα καλαθοσφαίρισης του 1ου Γενικού Λυκείου Σύρου και την "οδήγησε" στον τελικό της Α' Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Λυκείων.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο τραπέζι του υπουργικού συμβουλίου, το οποίο είναι προγραμματισμένο γι' αυτήν την ώρα στις 10:30 το πρωί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, αναμένεται να βρεθούν τα «καυτά» ζητήματα των αγροτικών κινητοποιήσεων, της διαπραγμάτευσης με τους θεσμούς και του προσφυγικού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos